Local

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și a vorbit deschis despre toate pasiunile sale. Marius Manole: „Nu am viață personală” – FOTO/VIDEO

Publicat: 29 apr. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și a vorbit deschis despre toate pasiunile sale. Marius Manole Nu am viață personală  FOTOVIDEO
Actorul Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și a vorbit deschis despre toate pasiunile sale

Actorul Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și a vorbit deschis despre toate pasiunile sale și despre planurile de viitor. Această meserie necesită multă muncă, dar susține că este decis să facă toate compromisurile necesare pentru a nu-și dezamăgi fanii și pentru a da frâu liber pasiunii pe care o are

Marius Manole are 44 de ani și o viață activă. Acesta a ajuns în atenția multor oameni din România, pentru că a fost remarcat în numeroasele piese de teatru în care a jucat și a interpretat niște roluri ce nu l-au dat de gol niciodată. Ba mai mult, îndrăgitul actor urmează să joace și într-un serial de o anvergură inegalabilă.

Marius Manole este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Care sunt compromisurile pe care bărbatul le face ca să nu-și dezamăgească publicul?!

Marius Manole a plecat de acasă, de la Iași, de aproximativ 20 de ani. Acesta și-a conturat foarte frumos cariera în capitala țării, unde încă de la începuturi a jucat alături de niște nume foarte mari în teatru. Acum, numele său este cunoscut în întreaga țară și mărturisește că va munci până la sfârșitul vieții ca să mai pună câte o „literă” importantă la nume.

„Nu am timp să am viață personală. Glumesc, cumva există, dar este o perioadă de după pandemie. În acea vreme, noi nu am avut cum să jucăm, nu am pus picior pe scenă. Totul a fost online. Într-o zi, ți se poate lua tot ce ai, cum a fost în perioada din pandemie. Acum, ne-am dat seama că atunci când ești actor și ai o scenă pe care să joci ești norocos. Nu poți să pierzi acest timp.

Dacă lumea vrea acum la teatru, noi tot acum trebuie să venim și să îi încântăm, oricât de obosiți sau oricât de departe ajungem. Cum spuneam, viața personală la mine e atunci când ajung vreo 3 ore acasă. Dar, în această perioadă a vieții mele, asta este mai puțin importantă. Se spune că până la 50 de ani lucrezi pentru nume și apoi va face el pentru mine. În cazul meu, nu cred, fiindcă consider că așa voi fi până la sfârșitul vieții mele”, povestește actorul Marius Manole.

Actorul Marius Manole va urca pe scena Ateneului Național din Iași: „Nu se putea mai bine de atât”

În data de 1 mai, Marius Manole va juca în premieră la Iași, în piesa de teatru „Prenumele”, avându-l regizor pe Radu Ghilaș. Acesta a făcut niște mărturii impresionante despre rolul pe care îl interpretează în această piesă de teatru.

„Acest rol pe care îl am este exact așa cum sunt eu. Deci nu se putea mai bine de atât. Radu mă cunoaște foarte bine și știe ce mi se potrivește. Pentru mine este pentru prima dată când mă întorc acasă, să joc, după mai bine de 20 de ani. Și s-a întâmplat să fie la Ateneul Național din Iași, iar din punctul meu de vedere este mult mai bine, pentru că aici este o echipă de profesioniști care știu să joace”, destăinuie cunoscutul teatralist.

Pe lângă toate sacrificiile pe care bărbatul le-a făcut și va mai face pentru această pasiune, dar și meserie, el și-a dorit să aibă ocazia să-și invite părinții, la o aruncătură de băț, să-l poată vedea când joacă. Cu această ocazie, a reușit, dar înseamnă multe emoții pentru actor.

„Mi-am dorit întotdeauna să pot să îmi invit părinții la mine, acasă, la Iași, să mă vadă când joc. Uite, cu această ocazie, am reușit. Vor veni și mă vor vedea cum joc și cum sunt. Emoțiile sunt foarte mari și abia aștept să trăiesc acest moment”, adaugă Marius Manole, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România.

Comentarii
  • Avem în țară 2 „mari actori” pt care toți marii regizori de Hollywood se luptă între ei pt o colaborare…Manole ( nu meșteru ci actorul) și …”marele” muzician și actor Tudor Chirilă).Oricât ar încerca politicul să impună în artă anumite „personaje” , nu va reuși. Lumea ( prostimea ) simte și îi taxează în consecință.

Adauga un comentariu