Actualitate

Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru propune sprijin european pentru refugiații din Ucraina. Decont finanțat de UE

Publicat: 27 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru propune sprijin european pentru refugiații din Ucraina. Decont finanțat de UE
Europarlamentarul Tudor Ciuhodaru propune sprijin european pentru refugiații din Ucraina

Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru a solicitat Parlamentului European decontarea sumelor cheltuite de autoritățile locale, destinate refugiaților din Ucraina.

Vreau ca viața oricărui om să fie protejată. Vedem cum situația refugiaților din Ucraina devine tot mai gravă în fiecare zi. Criza militară este practic dublată de o criză umanitară.

Am propus în PE și  am solicitat Comisiei ca toți cei afectați sa beneficieze de transport  cazare și masă în unitatile hoteliere ( unii au uitat că temperaturile sunt și sub zero grade si  o tot dau cu tabere și corturi) cu sprijin european.

Concret prin acest demers, Comisia va pune urgent în practică soluții concrete de identificare și finanțare, printr-un program asigurat în colaborare cu autoritățile locale și naționale, în vederea asigurării cazării, mesei și transportului în și către unități hoteliere aflate în țările în care ajung acești refugiați]

Sper ca acest Program european „3 în 1”, pentru toți refugiații, să devină realitate chiar începând cu sesiunea extraordinară de săptămâna viitoare., a transmis europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru.

Adauga un comentariu