National

Europol reacţionează dur la întâlnirea şefului Poliţiei cu clanul Duduianu: Colegii noştri sunt ameninţaţi cu moartea

Publicat: 27 aug. 2020

Europol, sindicat din Poliţia Romana are o reacţie dura la întâlnirea şefului poliţiei cu clanul Duduianu. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, aceştia explica faptul că, în timp ce şeful Poliţiei Romane, s-a întâlnit cu Elvis Pian, colegii lor sunt ameninţaţi cu moarte de către un puşcăriaş. Menţionăm faptul că în spaţiul public au apărut imagini cu cei doi care s-au întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august.

Europol reacţionează dur la întâlnirea şefului Poliţiei cu clanul Duduianu

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Europol atrage atentica ca tot mai mulţi poliţişti sunt ameninţați cu moartea, asta în timp ce şefii lor se întâlnesc cu clanurile de ţigani.

„Polițist amenințat cu moartea și violarea familiei de către un pușcăriaș

După ce anul trecut colegul nostru Lazăr Sever de la Postul de Poliție Păulești din cadul IPJ Prahova a fost ultragiat de către un pușcăriaș, fiind amenințat cu moartea în repetate rânduri, ieri, într-o postare pe profilul personal de facebook a celui certat cu legea, acesta este amenințat din nou cu moartea și violarea familiei, în postare făcându-se referire și la partenera sa de viață.

Amenințările sunt într-un limbaj suburban și sunt greu de reprodus „SĂ vă bage dumnezeu lumânări în gura la asta care ni mă haliţi şi la leprele Astra care au ajuns în MAI care Nici masa şi nici taxu nu iau batar Cat Ian bătut io vedeţi că vine şi am SĂ vă violez şi pe voi şi femeile voastre , dacă tot va interesaria de pulă me, va anuntzca am 2 L de bencina pregătită pentru…………..? VIN hahahaha SĂ vă văd fetele leprelor vaţi însurat din trafic cu prostituate din mihai bravu dar de orgine ce SĂ vezi e de la buzău unde este o modă , la buzău .haha”

Deși încă de anul trecut colegul nostru a solicitat ordin de protecție ca urmare a amenințărilor primite atât în mod direct, cât și prin interpuși, sprijinul din partea instituției a întârziat să vină, probabil că IPJ Prahova așteaptă să se întâmple o tragedie pentru a putea avea o reacție. Așa cum am spus-o în nenumărate rânduri, polițiștii care dau piept zilnic cu infractorii sunt carne de tun, în timp ce viețile lor și a familiilor acestora sunt puse în pericol.

În urmă cu o lună, casa unui coleg din cadrul IPJ Botoșani a fost incendiată de cei pe care îî amendaseră. Așa cum și acolo polițistul nu a beneficiat de nicio formă de protecție, și în acest caz, comportamentul șefilor e similar, nu a fost depusă nicio diligență pentru a-l apăra, iar în aceste situații nu ne rămâne decât să ne rugăm la Cel de SuS să nu se întâmple ceva cu el sau cu familia acestuia.

Dosarul în care colegul nostru a fost ultragiat se află de mai bine de un an „în lucru” la procuror, neluându-se nicio măsură împotriva celui care continuă să amenințe cu moartea. Astăzi, Sever a depus o nouă plângere penală împotriva acestui pușcăriaș, care a fost condamnat în trecut la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor, fiind eliberat condiționat în anul 2017 şi care ecunoscut de altfel că o persoană extrem de violentă.

În timp ce se pare că șeful Poliției Române se întâlnește la ceas de seară cu interlopii, colegii noștri din stradă sunt amenințați cu moartea de cei certați cu legea”, transmite Europol.

Liviu Vasilescu, şeful Poliţiei Romane, întâlnire de taina cu Elvis Pian, liderul clanului Duduianu

Postarea celor de la Europol vine în contextul în care, în urmă cu câteva zile, o filmare data de Adevărul.ro îl arată pe şeful Poliţiei Romane că se întâlnea cu interlopul Elvis Pian. Cu doar câteva zile înainte de înmormântarea lui Emi Pian, şeful Poliţiei Romane se întâlnea interlopii. Marcel Vela, cel mai slab ministru al MAI încă nu l-a demis pe poliţist.

Filmul întâlnirii dintre oamenii legii şi membrii clanului Duduianu

Pe data de 8 august ora 22:30:00 camera de supraveghere nr. 04 surprinde un Duster alb în zona Biserica Cuvioasă Parascheva din Rahova.

În secvenţa următoare, surprinsă dintr-un alt unghi de camera 01 la ora 22:55:28, se vede clar că Duser-ul alb are însemnele Poliţiei Române, iar din autoturism coboară un bărbat de pe locul şoferului. Alţi trei bărbaţi, în uniforme de Poliţie, aşteaptă şi ei în plan îndepărtat.

La 23:11:56, camera nr. 04, amplasată cu vedere la intersecţie, surprinde sosirea unui autoturism BMW negru în care sunt interlopii. Aceştia pachează pe latura din dreapta a bisericii Cuvioasa Parascheva.

La 23:56:34 apare o a doua maşină neagră, tip break, care parchează lângă BMW, pe aceeaşi stradă.

Imaginile sunt filmate de cameră din intersecţie, iar în colţul din dreapta apar şi poliţiştii, pe care camera 01 îi surprindea în plan secund. Filmarea din acest unghi se încheie la 23:56:58.

Pentru un scurt moment, camera 03 – amplasată pe stradă din dreapta bisericii, cea pe care au parcat cele două maşini negre ale interlopilor – surprinde un bărbat cu şapcă, probabil unul dintre intrelopi, care vorbeşte la un telefon mobil, la ora 00:36:28.

VIDEO AICI

Adauga un comentariu