Local

Evacuare cu scandal la Iași! O familie s-a trezit cu executorul judecătoresc și cu jandarmii la ușă deși este proprietară în acte. Un bătrân de 81 de ani a „dictat” totul! – FOTO

Publicat: 05 iun. 2020
Dumitru Sandu a fost evacuat cu scandal din casă împreună cu soția și cu fiul său minor, iar bărbatul se teme că tatăl său vitreg va distruge tot după ce va rămâne singur.
Dumitru Sandu a fost evacuat cu scandal de pe proprietatea unde a locuit până acum

Evacuare cu scandal la Iași. O familie cu un copil minor va ajunge pe stradă, chiar dacă în acte este proprietară. Un bătrân de 81 de ani a deschis un proces împotriva familiei, iar judecătorii i-au dat dreptate. Ieri, un executor împreună cu mai mulți jandarmi au încercat să evacueze familia, însă nu s-a întâmplat asta. Vor mai rămâne câteva zile în casă, dar săptămâna viitoare vor fi nevoiți să părăsească imobilul

Evacuare cu scandal la Iași. O familie s-a trezit cu un executor judecătoresc și cu jandarmii pe cap, chiar dacă în acte este proprietară. Familia Sandu este formată din trei membri. Cei doi părinți au un copil minor de 12 ani, iar în curând vor ajunge pe drumuri. Povestea începe în urmă cu mai mulți ani, când Dumitru Sandu a cumpărat de la mama sa și de la tatăl său vitreg o casă și un teren în Sculeni. În urmă cu aproape doi ani, mama bărbatului a decedat, iar el a rămas în curte cu tatăl său vitreg. În contract era stipulat ca tatăl său vitreg, un bătrân de 81 de ani, să rămână în casă până la deces. De ceva vreme, însă bătrânul a deschis un proces pe numele fiului său vitreg vrând să-l scoată din casă.

Va fi evacuat și va ajunge pe stradă împreună cu soția sa și copilul minor

Dumitru Sandu spune că ajunge pe drumuri dintr-o prostie.

„Eu am cumpărat de la mama și de la tatăl vitreg casa și terenul. Mama a decedat, iar o vreme m-am înțeles cu tatăl vitreg. După un an și două zile de la moartea mamei au început certurile. Eu nu l-am deranjat pe omul ăsta cu nimic. El stă în casă, iar eu într-o construcție de lângă casă în care am investit eu”, a precizat Dumitru Sandu.

Bărbatul spune că tatăl său vitreg vrea cu orice preț să-l scoată din casă.

„El vrea ca eu să plec din curte, să nu mă mai vadă. În contract este stipulat că el poate să rămână în casă până la moarte, dar totul este pe numele meu. Acum au venit să mă scoată din casă. Nu am unde să mă duc. Aici stau cu soția și cu copilul în vârstă de 12 ani”, a mai completat bărbatul.

A câștigat în instanță, iar executorul judecătoresc îi va scoate din casă

Ceea ce se întâmplă în familia Sandu este legal, dar nu moral.

„El a câștigat în instanță și eu trebuie să plec. Nu mi se pare corect să se întâmple asta. Nu stăm în aceeași casă, avem curtea împărțită, eu nu am treabă cu el”, a spus Dumitru Sandu.

Bărbatul spune că după moartea mamei sale, tatăl său vitreg a început să se comporte anormal.

„Mi-a zis de nu știu câte ori că mă omoară, m-a așteptat cu o țeavă în mână, cu furca… Într-o zi a dat drumul la câini, iar unul dintre ei a sărit pe copil. Nu mai zic de câte ori mi-a arătat organele genitale”, a mai completat bărbatul.

Dumitru Sandu spune că bătrânul pozează în victimă atunci când autoritățile sunt chemate. Fiul său vitreg a cerut de mai multe ori ajutorul poliției din cauza scandalurilor.

Executarea nu s-a făcut încă, dar săptămâna viitoare va fi nevoit să lase totul în urmă

Acum este nevoit să plece din casă și din curte.

„A venit executorul și am ajuns la o înțelegere. Mai stau până joia viitoare în casă, apoi trebuie să plec. Nu am unde… Nu știu cum se poate ajunge într-o situție de asta, nu înțeleg ce vrea. Este influențat de o nepoată, dar oricum nu poate face nimic. Totul este pe numele meu, el poate sta acolo cât trăiește. Nu vreau decât să mă lase în pace, să stau în bucata mea”, a mai spus Dumitru Sandu.

Bărbatul spune că a muncit ani întregi să-și creeze condiții cât mai bune. „Am muncit să fac ce am făcut aici. Eu am tras apă pe numele meu, curent pe numele meu, totul este separat față de el. Nu vrea să mă mai vadă aici și gata”, a mai spus Dumitru Sandu.

Bărbatul spune că după ce va fi evacuat, tatăl său va distruge totul

În prag de evacuare, Dumitru Sandu spune că a ajuns la capătul puterilor.

„Nu mai pot, m-am săturat. Mă gândesc la copil. Unde să mă duc? Ce să fac? Tatăl meu vitreg va distruge tot dacă rămâne singur. Am investit acolo, am făcut ce am putut”, a mai completat Dumitru Sandu.

Cert este că bărbatul și familia lui trebuie să plece din casă. Ce se va întâmpla mai apoi rămâne de văzut. În orice caz, ceea ce a pățit Dumitru Sandu poate păți oricine.

Comentarii
  • Credeti ca este singura familie executata in stil mafiot? Din 2014 se tot vorbeste despre acesti executori si nu se intampla nimic cu ei! Executorii, Judecatorii,Administratorii de blocuri,sunt mana-n mana ……..cazuri reale au fost date tot in BZi, la Tv si……nimic……se lupta in Instanta si la ora actuala…..nici macar avocatii nu se baga ca le este frica….

  • Credeti ca este singura familie executata in stil mafiot? Din 2014 se tot vorbeste despre acesti executori si nu se intampla nimic cu ei! Executorii, Judecatorii,Administratorii de blocuri, sunt mana-n mana ……..cazuri reale au fost date tot in BZi, la Tv in anul 2014 si……nimic……se lupta in Instanta si la ora actuala…..nici macar avocatii nu se baga ca le este frica….

  • Credeti ca este singura familie executata in stil mafiot? Din 2014 se tot vorbeste despre acesti executori si nu se intampla nimic cu ei! Executorii, Judecatorii,Administratorii sunt mana-n mana ……..cazuri reale au fost date tot in BZi, la Tv si……nimic……se lupta in Instanta si la ora actuala…..nici macar avocatii nu se baga ca le este frica….

Adauga un comentariu