Prima pagină » Eveniment-Social » Eveniment inedit pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie. Aceștia vor putea juca tenis alături de Raluca Olaru și Andreea Mitu

Eveniment inedit pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie. Aceștia vor putea juca tenis alături de Raluca Olaru și Andreea Mitu

31 mai 2023, 02:00,
Petronel Ștefan, în Eveniment-Social

Ieșenii vor avea parte de un eveniment inedit cu ocazia Zilei Copilului. La Iași vor veni renumitele Andreea Mitu și Raluca Olaru care vor juca tenis alături de copii. Pe lângă meci, cei mici vor mai avea pregătite tot felul de surprize

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie 2023, pe Esplanada Palas Mall, între orele 18:00 și 20:00, fiind organizat de către Concord Iași Open și BCR Iași Open. Oamenii au început să acorde tot mai multă atenție acestui sport ce are o istorie bogată în țara noastră. Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, părinții pot veni cu cei mici la Palas, pentru a sărbători alături de ei, iar cel mai bun mod nu poate fi altul decât prin sport.

Eveniment inedit pentru ieșeni de 1 iunie

O poză cu Raluca Olaru

Tenismenele vor întreține atmosfera alături de micii sportivi

Cei mici pot intra în lumea tenisului, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, împreună cu două jucătoare profesioniste. Acestea vor întreține atmosfera alături de copiii care sunt așteptați în număr cât mai mare la Palas, pentru a se bucura de surprizele pregătite de organizatori.

„Joi este Ziua Copilului și sperăm să ne distrăm împreună la Palas Mall. Vor fi alături de copii Raluca Olaru, Andreea Mitu și Super Eroi, care vor juca tenis cu cei mici, în intervalul orar 18:00 – 20:00. De asemenea, copiii vor avea parte de alte activități sportive și de divertisment, dar îi așteaptă și multe alte surprize. Îi invităm pe părinți să vină cu copiii pasionați de tenis, pentru a se bucura de un eveniment unic, destinat lor, chiar de ziua lor”, a declarat Maria Tudor, directorul de comunicare al turneelor Concord Iași Open și BCR Iași Open.

O vară plină de tenis la Iași

o poză cu Andreea Mitu

Copii vor avea parte și de alte surprize din partea organizatorilor

Cu siguranță, capul de afiș din sportul ieșean pentru acest an sunt turneele de tenis organizate la Baza Sportivă Ciric. Aici vor participa printre cei mai buni sportivi ai tenisului, supranumit sportul alb. Turneele BCR Iași Open și ATP Concord Iași Open au primit o atenție mai mare din partea sportivilor internaționali. Publicul ieșean a apreciat inițiativa organizatorilor, iar mulți spectatori s-au aflat în tribunele arenelor de tenis de la Ciric. Edițiile de anul acesta se preconizează că vor fi la superlativ. În viziunea competitorilor, turneele sunt tot mai atractive, iar punctele obținute aici pot ajuta sportivii să avanseze în clasament.

Copiii se vor putea distra pe terenul de tenis alături de Andreea Mitu și Raluca Olaru, cu ocazia zilei de 1 iunie. Pentru câteva ore, la Esplanada Palas Mall, cei mici vor lovi mingile alături de sportivele lor favorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *