Titlurile zilei

EXCLUSIV! Avem filmul tragediei de la hotel Internațional! Bebelușul deputatului dormea într-un pătuț, lângă patul părinților! Detaliile care răstoarnă ancheta!

Publicat: 18 feb. 2020

Detalii incredibile despre moartea bebelușului de la Hotel Internațional ies la iveală. Reporterii BZI au aflat toată povestea. Nici anchetatorii nu-și pot explica ce s-a întâmplat. În camera de hotel se aflau părinții și cei doi copii, iar micuța care a murit dormea într-un pătuț special. Totuși, ceva s-a întâmplat, și nici măcar anchetatorii nu își explică.

Bebelușul mort la Hotelul Internațional a dat startul unei anchete dificile la Iași. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, însă, până acum, nu s-a putut stabili exact cum s-a petrecut tragedia. Angel și Elena Agache s-au cazat la Hotel Internațional împreună cu cei doi copii ai lor. La câteva ore după ce s-au cazat s-a produs tragedia. În camera închirată de cei doi soți se afla, din câte se pare, un pat matrimonial. Cei doi soți și fetița în vârstă de câțiva anișori au dormit în același pat, iar bebelușul în vârstă de 6 luni a fost pus să doarmă într-un pătuț special care se atașează la marginea patului. Mai precis, Elena Agache a adormit lângă pătuțul bebelușului, aflat pe partea ei de pat. Practic, copilul putea ajunge simplu lângă mamă. Acest tip de pat pentru bebeluși este construit special pentru ca mama să observe ușor activitatea micuțului și să intervină rapid în caz de nevoie.

A murit asfixiat

Reporterii BZI au discutat cu mai mulți oameni implicați în anchetă. Așa au aflat că bebelușul ar fi murit în urma unei insuficiențe respiratorii și a unui edem pulmonar. Având în vedere asta, anchetatorii cred că moartea copilului a survenit în urma asfixierii mecanice.

„În camera de hotel se aflau părinții și cei doi copii. Fetița care a decedat a fost pusă într-un pătuț care se fixează la marginea patului în care dormeau părinții. Cumva, mama copilului, în somn, a ajuns peste micuț. Nu este clar însă dacă bebelușul a adormit lângă ea sau dacă el s-a rostogolit până în patul mamei”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Astfel, conform surselor, se pare că Elena Agache și-a ucis fără voie copilul. Imediat după incident, oamenii legii au încercat să vorbească cu mama. Femeia era în stare de șoc și nu a putut povesti ce s-a întâmplat.

Cum de dormea mama copilului atât de profund

Moartea bebelușului rămâne totuși un mister. Medicii de la Istitutul de Medicină Legală (IML) Iași așteaptă rezultatele analizelor histopatologice pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Nimeni nu își explică însă cum a ajuns femeia peste copil.

„Trebuie văzut dacă mama a luat vreun tratament sau somnifere. Profunzimea somnului a jucat un rol extrem de important. Ori mama era foarte obosită, ori lua un tratament”, a mai precizat aceeași sursă.

În orice caz, ancheta este departe de final. Părinții copilului decedat l-au ridicat pe micuț duminică de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași și au plecat în Republica Moldova pentru a-l înhuma. Ei au obligația să revină la Iași pentru a da declarații. Mama ar putea fi trasă la răspundere în cazul morții bebelușului, însă este destul de complicat.

Cine sunt părinții

Vă reamintim că Angel Agache este tatăl bebelușului ucis din greșeală. El este politician în Republica Moldova și membru al PLDM. Bărbatul s-a născut în localitatea Telenești, din Republica Moldova. El este căsătorit cu Elena Agache (fosta Becciev). Pe lângă faptul că este politician, la bază, Angel Agache este de profesie economist și jurist. Acesta este deputat în Parlamentul moldovean din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, fiind membru al Comisiei juridice, numiri și imunități. El a făcut parte din Alianța pentru Integrare Europeană (2009-2013) și Coaliția Pro-Europeana (2013 – prezent). Pe data de 11 noiembrie 2011, Angel Agache s-a căsătorit cu Elena Becciev, fiica directorului de atunci de la întreprinderea municipală Apă-Canal Chișinău, Constantin Becciev. Nunta a avut loc într-o sală luxoasă de la Moldexpo, iar cununia – la Catedrala Mitropolitană din Chișinău. Nașul de cununie al celor doi este Vasile Drăgan, un milionar în euro, care controlează circa 20 la sută din piața vinurilor spumante din Rusia. Contactat telefonic, deputatul Angel Agache a refuzat sa facă vreun comentariu.

Comentarii
  • Mai lasati vrajeala asta ieftina! Cei doi betivani si drogati s-au certat si mama sau tatal a izbit copilul de dusumea sau l-a rasturnat jos din pat, moment in care a dat cu capul de dusumea si a ramas teapan. Musamalizare evidenta pe multi euroi!

  • păi dacă în patul ăla erau doi părinți, de unde ideea că neapărat mama l-a sufocat? Să zicem că mama era obosită, cu somnifer sau altceva la bord, dar tat-su de ce n-a văzut / n-a auzit? El ce făcea?!

Adauga un comentariu