Local

Exclusiv! CNAIR, dată în judecată de Ovidiu Laicu! Fostul șef al DRDP Iași contestă în instanță demiterea sa!

Publicat: 01 ian. 2020

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, prin directorul general și Direcția de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DRDP) Iași au fost chemate în judecată la început de an. Astfel, Ovidiu Mugurel Laicu a decis să cheme în fața instanței instituțiile amintite. Reclamantul le solicită magistraților din cadrul Tribunalului Iași să dispună anularea concedierii sale din fruntea DRDP Iași și să îl repună în situația anterioară, respectiv să îl reintegreze pe post. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen de judecată al cauzei, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În urmă cu câteva săptămâni, fostul director de la DRDP, Dănuț Pilă, schimbat în 2012 cu Ovidiu Laicu, a câștigat procesul de revenire pe funcție. Astfel că instituția a fost obligată să îl repună în funcție pe fostul șef. În acest mod, Ovidiu Mugurel Laicu a fost scos din funcție. Acum, acesta încearcă să-și recupereze postul în același mod ca Dănuț Pilă. Amintim că, pe lângă anularea deciziei de desfacere a contractului de muncă pe numele lui Pilă, magistrații au dispus achitarea diferențelor de drepturi salariale dintre cele cuvenite funcției de director regional și cele încasate, începând cu data desfacerii contractului si până la reintegrarea efectivă.

Comentarii
  • berbecul Lake plinge dupa spagi , suga mielu inainte ,alcoolistul lui Stanciu ! A ocupat nemeritat acest scaun , nu are nici o pricepere , un analfabet care a lipit afise cu Ponta ,cu Dragnea , o sluga a lui Nechita si Maricel Popa ! Un handicapat !

  • Da securistul Pilâ ce merite are? A dat vreun concurs?Mai bine sa lipește afișe cu Ponta,Dragnea și sa fii omul lui NIchita sau Popa decât sa fii un securist făcut la apelul bocancilor pus la conducerea acestei direcții abuziv fără acordul partidului ( PD) de cumătru ! Măcar Laicu e drumar și a făcut ceva pentru drumari! Succes Directore!

  • Stați liniștiți,nu o sa vinâ nici un Laicu( deocamdată) dar sa va fie f clar ca nici cu acest Pilă nu putem continua! Odată ce ne-am asumat guvernarea e clar ca trebuie sa preluam și conducerea tuturor instituțiilor,iar DRDP nu e una oarecare! Pila trebuie sa înțeleagă că nu are cum să fie infiltrat in PNL! Mai mult nici Pilă și nici Laicu nu au dat vreun concurs,deci nu avem nici un fel de reținere sa renunțam la serviciile lor ! Îl sfătuim pe dl Pilă să nu mai mai pozeze in victimă așa cum face din 2012 continu primind zeci și sute de milioane pe nemuncă! Să nu ne subestimeze! Noi nu suntem PSD-ul!

  • Pilă acest nume predestinat ,LASĂNEEEEE că ne-ai plictisit … Pleacă dle acasă,lasă Drumarii să lucreze,lasă-ne parazitule care stai pe munca noastră din 2012 ,pe bani nemunciți ,nu faci nimic și mai iei și pensie specială! Câtă nesimțire poate exista in individul asta!

  • Participanții la trafic trebuie sa știe ca DRDP IASI e in prag de revoltă! O asemenea bătaie de joc la adresa drumarilor nu a îndrăznit sa facă nimeni! Cum naiba sa îți pui cumatrul securist director la drumuri și apoi sa ai pretenții de Dir gen???? E o bătaie de joc generalizată! Dlor luați măsuri urgente dacă vreți liniște !

Adauga un comentariu