Local

Exclusiv! Controversartul afacerist Marian Mărunțelu a fost reţinut pentru că a condus fără permis! Este a cincea oară – UPDATE

Publicat: 04 mart. 2020

Update: Marian Mărunțelu  a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Știre inițială: Poliţiştii au decis să îl reţine pe Marian Maruntelu pentru 24 de ore. Acesta a fost prins de oamenii legii conducând fără permis pe strada Strada Ioan Matei din zona Hlincea. Poliţiştii l-au identificat în jurul orei 17.00 şi au decis reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Aceştia vor înainta şi propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Este pentru a cincea oară când Marian Mărunțelu a fost depistat fără permis de conducere, iar vecinii săi susţin că bărbatul obişnuieşte să conducă nestingherit pe drumurile din Ciurea şi Bucium, acolo unde deţine numeroase proprietăţi imobiliare.

Marian Mărunțelu este un speculant imobiliar cunoscut mai mult pe plan local din cauza numeroaselor anunţuri de vânzare teren afişate la marginea Iaşului. Acesta a intrat în posesia unei suprafeţe întinse în zona Hlincea în perioada anului 2002, când l-a achiziţionat de la o bătrână din Botoşani, pe nume Maria Sertis. Marian Mărunțelu a mai fost acuzat de vecini că foloseşte abuziv terenurile învecinate, aşa cum se întâmplă şi în cazul luciului de apă din Hlincea

La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Iași. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 martie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.  La data de 4 martie a.c., acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.” menționează autoritățile.

Comentarii
  • DNA-ul verificati si voi de ce individul asta la a 5 a infractiune se afla in stare de libertate ??? Ca judecatorii vor pensii speciale…

  • Felicitari agentilor de la sectia 5 pentru promptitudinea de care dau dovada in cazul acestor sesizari. Rusine justitiei pentru lasarea in libertate a acestui individ recidivist.

  • Acestui domn Maruntelu nu ii scapa nimeni si nimic. Nu poti avea un teren in zona ca iti blochează calea de acces sau te intimidează in fel si chip. Si apropo…fura curent…si asta la propriu…are fir tras pe sub pamant.

Adauga un comentariu