Local

Exclusiv! Felicitări! Mălina Constantinescu este eleva anului – VIDEO

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Gala Excelenței în Educație şi-a desemnat eleva anului! Mălina Constantinescu a fost premiata de către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Malina Constantinescu, elevă la Colegiul Naţional din Iaşi este olimpică la Fizică. Mălina a mărturisit, în exclusivitate la BZI LIVE că este pasionată şi performera la Fizică, încă din clasa a V-a.

„Da, eu mă pregătesc pentru o competiţie internaţională care va avea loc anul viitor în Portugalia. Eu sunt pasionată de Fizică dar am participat şi la foarte multe concursuri pe zona dansului. Da, contează foarte mult părinţii, profesorii şi atmosfera de la Colegiul Naţional Iaşi. Apoi, eu sunt o fire dechisa şi mereu care-şi doreşte să se implice în acţiuni de voluntariat”, a conchis Mălina.

Întreg interviul realizat de BZI LIVE îl puteți urmări doar aici.

”Anul acesta am obţinut o medalie de argint la Olimpiada de Ştiinţe a Uniunii Europene din Portugalia, am obţinut medalia de aur la olimpiada de Fizică Balcanică. În spatele succesului se afla multă muncă şi câteva sacrificii. Sunt zile, înainte de concursuri, în care lucrez şi şase ore pe zi, dar sunt zile în care îmi iau şi o vacanţă. Am început în clasa a V-a şi abia în clasa a VI-a am început să studiez Fizica. De atunci, fizică nu a încetat să mă surprindă. Am norocul să fiu înconjurată de profesori dedicaţi care mă sprijină. Familia este cel mai mare susţinător al meu. Fără ei nu aş fi ajuns aici. (…)” a menţionat eleva.

Interviul complet îl puteți urmări aici.

Adauga un comentariu