Local

Exclusiv! Împuşcături într-un cartier din Iaşi! Un bărbat a ajuns de urgență la spital – UPDATE

Publicat: 10 ian. 2020

În cursul acestei dimineţi, în cartierul ieşean Păcuret s-au auzit mai multe împuşcături. Conform unor surse BZI.RO, un ieşean ar fi fost împuşcat. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre acest subiect.

UPDATE: Agresorul a fost identificat, dar nu a fost încă prins. În jurul orei 5 dimineaţa, un ieşean a anunţat printr-un apel la numărul unic de urgente, 112, ca în urma unui conflict, conducătorul unui autoturism marca Mecedes a tras cu pistolul într-o altă persoană. Politistiii îl suspectează pe D. Leonard ca fiind agresorul. Mascaţii de la SAS au lansat operaţiunea ”Navodul” pentru prinderea celui care a tras.

UPDATE: Conflictul a avut loc în această dimineață.

Știrea inițială

În această dimineaţă, la Unitatea de Primire Urgente a ajuns un pacient de etnie rromă! Bărbatul, în vârstă de 40 de ani este victima unei agresiuni prin împuşcare la nivelul hemitoracelui stâng posterior. Conflictul a fost în cartierul ieşean Păcuret. Din punct de vedere clinic, acesta prezenta o plagă hemitorace stâng posterior de aproximativ 8mm diametru. În urma examinării printr-o tomografie computerizată s-a constatat că acesta are un corp străin metali în mediastin şi are o fractură la coasta nouă. În speţă, pacientul a fost dirijat la secţie de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Iaşi.

Vom reveni cu detalii!

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii
  • Carw mascati, aia burtosi care se plangeau ca fac prea multe exercitii, aia care vroiau sa doarma ziua, ca seara erau badygurarzi? Baii mascatii astia is FETITE, habar nu au sa se bata, plangeau ca ieseau vineti de la antrenamente, hai sa mori tu mascatule, dar ce vrei ma sa ai maseuza? Mascatii nu mai exista de mult in Iasi, e asa ceva de ras! Salarii bavane au, sporuri, dar ANTRENAMENTE ioc. Baaa astia ar trebui sa fie spaima Iasului, ar trebui sa aiba renume, ar trebui sa ti se increteasca pielea numai cand auzi ca vin. Sa bata in stanga si in dreapta, nu sa le fie frica de niste tigani!!! Mascatilor miau, miau miau!

Adauga un comentariu