Local

Exclusiv! O femeie s-a aruncat în fața trenului la Valea Lupului! Nu a avut nicio şansă – Galerie Foto, Video

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii


Accident feroviar în această seară la Iaşi. O femeie de aproximativ 55 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor după ce s-a aruncat în fata trenului. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua Iași se pare că femeia a vrut să se sinucidă, aşteptând ca trenul să ajungă în dreptul ei, iar mai apoi s-a aruncat pe calea ferată. În urma impactului deosebit de puternic moartea a survenit instant. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Trebuie precizat faptul că poliţiştii criminalişti sunt la faţa locului. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pentru necropsie. Ulterior se vor stabili cauzele decesului.

„Intervenție SMURD la accident de tren în Valea Lupului. Persoana care s-a aruncat în fața trenului cu ruta Cluj-Galați a decedat. Aceasta este o femeie în vârstă de 55 de ani”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Din păcate în trecut, în aceeși zonă au avut loc nenumărate accidente. Momentan traficul în zonă este restricționat. Peste calea ferată nu se circulă momentan. Femeia decedată nu a fost până în acest moment identificată.

Autoritățile s-au confruntat cu un număr ridicat de accidente în ultimele săptămâni

Autoritățile au intervenit de urgență în urmă cu câteva săptămâni după ce, printr-un apel la 112 a fost anunțată o posibilă tragedie feroviară. Pe 16 aprilie în localitatea ieşeană Podu Iloaiei, la bariera Lețcani a avut loc un accident feroviar. Impactul s-a produs intre un tren şi un camion. La faţa locului au intervenit o autospecială dotată cu apă şi spumă, o descarcerare, o Terapie Intensivă Mobilă şi un Echipaj de Prim Ajutor. Trenul a deraiat de pe șine. Trenul aparține firmei RegioTrans, o firmă privată de transport feroviar. Din cauza accidentului s-a format un ambuteiaj pe mai multi kilometri pe ambele sensuri de mers. Traficul a fost afectat.O macara pentru a ridicat vagonele care au deraiat.

Un echipaj de prim ajutor intervenit la locul accidentului. Victima, șoferul de pe camion, a fost preluat pentru a fi transportat la o unitate medicală. Acesta era conștient. Din tren au fost evacuate aproximativ 20 de persoane. Două persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, șoferul de pe camion şi mecanicul de locomotivă, însă amândoi au refuzat să fie transportaţi la spital.

 

Adauga un comentariu