Local

Exclusiv! Jaf armat la o bancă din Iași. Iată cine este tânărul care a comis furtul

Publicat: 20 nov. 2019
7 barbati banuiti de braconaj si detinere ilegala de arme sunt dusi in arest de politisti din cadrul IPJ Tims, Timisoara, Timis, Joi 7 Martie 2019, Cornel Putan

UPDATE:

Tânărul de 27 de ani care a jefuit cooperativa din Schitu Duca a fost eliberat în baza recursului compensatoriu pe 17 octombrie, după ce a ispășit o pedeapsă de 4 ani pentru furt calificat.

Primarul Mihai Mihalache susține că în urmă cu aproximativ două săptămâni ar fi atacat de un bărbat cu un cuțit și i-ar fi tăiat tendoanele de la o mână, iar astăzi a mai amenințat un bărbat la magazinul din sat.

Când a intrat în sediul cooperativei de credit, bărbatul a amenințat casiera cu un cuțit și i-a spus că dacă îi dă toți banii nu îi face nimic.

A fost prins la marginea unei păduri, după ce a fost văzut de un om trimis de primar să îl caute. Polițiștii au fost alertați, au ajuns imediat și au trebuit să tragă câteva focuri de armă pentru a-l imobiliza pe agresor.

Concret, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Iași au identificat și depistat, cu operativitate, pe Frățică Bogdan Ionuț, în vârstă de 27 de ani, din comună Schitu Duca, bănuit de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că astăzi, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 13.50, acesta ar fi intrat într-o unitate bancară din comună Schitu Duca, având asupra sa un cuțit, iar prin amenințări și exercitarea de acte de violență asupra unei angajate, ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în aproximativ 20 de minute, tânărul a fost depistat pe raza comunei Schitu Duca. Polițiștii l-au somat, însă acesta ar fi încercat să fugă, fapt pentru care au fost efectuate focuri de armă de avertizare, în plan vertical, tânărul fiind prins.

Prejudiciul a fost recuperat, iar în prezent tânărul bănuit de comiterea faptei se află la audieri, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Știre inițială

Astăzi, în jurul prânzului a avut loc un jaf armat la Iaşi. Mai precis, un individ înarmat cu un cuţit a intrat într-o sucursală bancară în satul Poieni şi i-a ameninţat pe angajaţi.

În cele din urmă i-a determinat pe aceștia să-i dea 2.000 de lei. Hoţul s-a făcut nevăzut, dar a fost identificat în scurt timp de poliţişti. Acesta a încercat să scape, însă a fost oprit cu trei focuri de armă. Acum individul este la audieri. Individul înarmat este recidivist, fiind eliberat în urmă cu 10 zile din închisoare.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu