Local

Exclusiv! Polițiști, amenințați de un scandalagiu! „Vă omor cu toporul!”

Publicat: 23 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Polițiști amenințați de un scandalagiu Vă omor cu toporul

Un individ din județul Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că s-a luat la ceartă cu doi oameni ai legii.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Jan Achirei, zis „Mardar”, pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.
Conform anchetatorilor, incidentul în care a fost implicat individul a avut loc în urmă cu patru ani.

„Din probatoriul administrat în cauză s-a reținut în sarcina inculpatului Achirei Jan că, pe data de 19 aprilie 2016, în jurul orei 19:42, a adresat amenințări cu moartea, de natură să producă o stare de temere, față de agenții Vasile V. și George B., din cadrul Secției II de Poliție Rurală Ciurea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Cei doi agenți au efectuat o intervenție solicitată prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112”, a declarat Elena Mădălina Pricop, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acesteia, cei doi polițiști au mers la domiciliul Elenei A., care s-a plâns că individul făcea scandal.

„În cursul acțiunii de imobilizare a inculpatului, în vederea luării măsurilor legale, acesta din urmă le-a spus agenților că îi va omorî cu toporul”, a încheiat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Adauga un comentariu