Local

Exclusiv! Poliţiştii intervin în forţă! Un bărbat a fugit din izolare – FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 30 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: ”La data de 30 martie, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr revenit din străinătate nu respectă măsura izolării la domiciliu.

Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că un tânăr, de 22 de ani, din comuna Rediu, ar fi revenit ieri din Danemarca și nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu, acesta fiind identificat de către polițiști pe un drum public.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei și a fost transportat într-un centru de carantină, unde, conform OM 4/2020, va suporta cheltuielile efectuate cu carantinarea sa.

În urma activităților desfășurate împreună cu celelalte forțe angrenate, din dimineața zilei de 29 martie până în dimineața de 30 martie, polițiștii ieșeni au aplicat 446 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 1.017.899 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare.”, potrivit unui comunicat transmis de oamenii legii.

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 26 de ani locuieşte împreună cu o persoană în vârstă de 90 de ani. Acesta a fost găsit de oamenii legii pe drum. Mititelu Florin le-a spus poliţiştilor că s-ar fi dus până la magazin. Oamenii legii au mai aflat şi faptul că tânărul ar fi dormit în cursul nopţii trecute la o altă rudă în vârstă de 80 de ani. Florin le-a spus oamenilor legii că telefonul pe care l-a declarat când a intrat în țară, se află în amanet.

Știre inițială

Un bărbat domiciliat în localitatea ieşeana Breazu a fugit din izolare. La faţa locului se deplasează un echipaj al poliţiei, dar şi un echipaj medical. Bărbatul a fugit din izolare. Tânărul are 26 de ani. Acesta era venit din Danemarca. Menţionăm faptul că în cursul zilei de duminică, Marcel Vela, ministrul de Interne a declarat faptul că românii care vor fugi din izolare vor fi puşi în carantină şi vor suporta costul acestei carantinari.

Adauga un comentariu