Actualitate

EXCLUSIV ! Scene de groaza intr-un apartament din cartierul Alexandru. Tanar gasit injunghiat in HOL – FOTO,VIDEO

Publicat: 11 nov. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE: Vecinii din blocul groazei, inclusiv procurorii, au confirmat faptul ca tatal baiatului injunghiat era ofiter activ in cadrul SRI. Tot acestia au numai cuvinte de lauda la adresa familiei, inclusiv a baiatului, care, dupa spusele lor era foarte respectuos precum si un elev silitor la scoala.

Potrivit procurorilor, Sabin Serban a fost injunghiat in spate, lama cutitului iesindu-i afara prin piept cu 2 cm. Politistii au in acest moment un cerc de suspecti, insa nu au prins autorul oribilei crime. Cel mai probabil, motivul crimei ar fi un act de razbunare.

UPDATE: Trupul a fost transportat la IML Iasi pentru a efectua necropsia, dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi. In acest moment politistii efectueaza patrule prin imprejurimi cu scopul de a afla mai multe detalii si a identifica faptasul in acest caz.

UPDATE:  Tanarul a studiat la liceul de Informatica „Grigore Moisil” Iasi, fiind un elev silitor.

UPDATE : Tanarul se numeste Sabin Serban, iar tatal, Gheorghe Serban. El a fost injunghiat in spate, cel mai probabil fiind vorba despre o crima.

In urma cu cateva minute, un apel la 112 a pus pe jar politia ieseana. Intr-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun a fost gasit trupul neinsufletit al unui tanar de 18 ani. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de tatal baiatului care a alertat autoritatile. La fata locului au ajuns si echipajele SMURD de la Terapie Intensiva Mobila, insa medicii nu au mai putut face nimic, declarand decesul. Deocamdata nu se stie daca este vorba despre o crima sau de o sinucidere. Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Vom reveni cu amanunte.

Adauga un comentariu