Local

Exclusiv! Super-afacere! Spațiu de peste 100 de metri pătrați, de închiriat la un preț modic! Oferta este la kilometrul zero al Iașului! – FOTO

Publicat: 27 feb. 2020

Companiile care desfășoară activități de alimentație publică au la dispoziție o ofertă de nerefuzat. Astfel, reprezentanții unei instituții din Iași au precizat că vor să închirieze un spațiu de peste 100 de metri pătrați în zona Târgu Cucu. Prețul de pornire al licitației este de 20 de lei pe metrul pătrat închiriat, fiind vorba despre o chirie lunară de aproximativ 2.400 de lei

Mega-oportunitate de afacere, în „buricul târgului”! O instituție din Iași scoate la închiriere un spațiu de 118 metri pătrați, în zona Târgu Cucu, la un preț modic. Astfel, reprezentanții Curții de Apel Iași au precizat că urmează să organizeze o licitație publică, pentru închirierea unui spațiu în sediul Palatului de Justiție.

„Este adevărat. În luna martie vom organiza o licitație pentru închirierea spațiului destinat activităților de alimenație publică, pentru salariații instanțelor, dar și pentru justițiabili. Spațiul este situat la demisolul I al Palatului de Justiție. Este vorba despre o suprafață utilă de 118 metri pătrați, cu zonă de pregătire/porționare hrană, sală de consumație pentru justițiabili și sală de consumație pentru angajații instanțelor”, a declarat ieri Diana Micu Cheptene, președintele Curții de Apel Iași.

Aceasta a adăugat că, în apropierea instituției, atât angajații, cât și avocații, procurorii sau justițiabilii nu au un spațiu în care să poată mânca sau de unde să își cumpere o sticlă cu apă.
De remarcat este și faptul că spațiul e racordat la instalația de energie electrică și încălzire, iar aerisirea și ventilația se realizează prin centrala proprie de tratare a aerului. De asemenea, spațiul este racordat și la instalația de apă și canalizare, plus la o linie telefonică internă. Spațiul este dotat cu gresie, faianță, var lavabil, uși din aluminiu cu geam termopan și panel.

Vad comercial de sute de oameni zilnic

În același spațiu sunt deja montate două chiuvete duble din inox cu baterii și există acces facil la grupuri sanitare. Reprezentanții Curții de Apel Iași au mai menționat că data-limită de transmitere a ofertelor este 16 martie 2020, ora 14:00. Adresa de depunere a ofertelor persoanelor interesate este Registratura Curții de Apel, strada Elena Doamna, nr. 1A, parter.

Data de desfășurare a ședinței publice de deschidere a ofertelor este 17 martie 2020. De asemenea, persoanele interesate pot vizita spațiul respectiv, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 15:30. Modul de obținere a caietului de sarcini, a draftului clauzelor contractuale și a formularelor este de a le accesa pe portalul instanțelor de judecată, acolo unde sunt disponibile și numere de contact ale persoanelor care pot da informații cu privire la licitația amintită.

„Grupul-țintă al obiectului prestărilor de servicii îl reprezintă aproximativ 200-300 de angajați ai instituțiilor, precum și 200-300 de justițiabili zilnic, între orele 8:00 și 16:00”, a adăugat judecătorul Diana Micu Cheptene.

Garanția de participare la licitație este de 500 de lei

Garanția de participare la licitație este de 500 de lei, iar licitația pornește de la un preț minim de 20 de lei pe metru pătrat (2.360 de lei pe lună). Pe lângă aceasta, potențialii doritori vor achita lunar și o cotă-parte de 1,15% din facturile la utilități. Singurul inconvenient pentru potențialii doritori îl reprezintă faptul că mâncarea nu poate fi gătită în spațiul respectiv, acolo putând fi doar încălzită. Totuși, având în vedere faptul că, zilnic, prin Palatul de Justiție există un vad de aproximativ 500 de persoane, oferta pare a fi una cu un real potențial de câștig pentru firmele de profil din Iași.loading...

Adauga un comentariu