Local

Exclusiv! Scandal în curtea căminului unui liceu din Iași! Două adolescente au fost ameninţate cu un pistol – Update

Publicat: 16 feb. 2020

Update: Polițiștii au fost informaţi iniţial că o elevă a fost agresată fizic şi ameninață cu arma de un grup de tineri. Ulterior tânăra a infirmat aceste acuzaţii.

Update: Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” au aflat că tânăra nu doreşte să depună plângere împotriva grupului de băieţi şi a afirmat că nu a fost ameninţată de aceştia.

„Pe la ora 17.30 am fost sesizați cu privire la faptul că o elevă din municipiul Iași ar fi fost amenințată. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că aceasta ar fi avut discuții contradictorii cu un tânăr, fără a fi amenințată.”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași

Update: „A fost un incident. Nu pot oferi mai multe detalii. A fost o altercație. Poliţia Locală Iași se ocupa de acest caz și așteptăm detalii de la ei. Nu e vorba de elevi ai instituției noastre”, a precizat prof. dr. ing. Anca Eugentina Roznivan – director al Liceului Tehnologic de Transporturi și Construcții.

La Liceul Tehnologic de Transporturi și de Construcții Iaşi, un grup de aproximativ zece tineri a intrat în curtea instituţiei cu scopul de a răpi două fete. Aceștia aveau un comportament agresiv și amenințător. Unul dintre băieţi era înarmat cu un pistol. Paznicul a apelat imediat la 112 şi s-a închis într-o cameră fiind în incapacitatea de a gestiona situția. În momentul în care echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului, băieţii plecaseră. Tinerele ameninţate sunt cazate în căminul instituției. Cele două fete sunt în stare de șoc în urma incidentului.

Revenim cu detalii

Comentarii
  • Beesinoasele purtatoare ele de vorbe si prostii. Erau cam 7-8 golanii in curtea scolii, au vrut să facă nustiu ce cu, sau la două fete, acestea le-au refuzat si in disperare le au amenințat cu prastia. Ele si-au udat repede pemparseii si au fugit sus in cămin. A venit secția 5 care care a pus întrebări.

Adauga un comentariu