Actualitate

EXCLUSIV! Unul dintre cei mai iubiti PREOTI din Iasi a fost gasit MORT! Politistii au fost chemati chiar de sotia acestuia. A fost deschis dosar penal! FOTO

Publicat: 27 mai 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Unul dintre cei mai iubiti preoti din Iasi a murit duminica dupa-amiaza @ Preotul in varsta de 87 de ani a fost gasit mort pe toaleta, chiar de catre sotia sa @ Femeia a sunat la 112 si a cerut ajutor, insa, din nefericire, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata @

Gheorghe Bistriceanu, un preot cunoscut in Iasi, a fost gasit mort pe toaleta, duminica. Astfel, duminica, in jurul orei 14:00, un apel la numarul unic 112 avea sa anunte ca un barbat in varsta de 87 de ani este inconstient in baia casei in care locuieste, in zona Pacurari.

Un echipaj medical a ajuns la fata locului, insa nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. Politistii au ajuns si ei la locul solicitarii si au deschis un dosar penal.

"Politistii au fost sesizati despre faptul ca un barbat a fost gasit decedat, pe vasul de toaleta din locuinta. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.       

Vezi si: Descoperire ingrozitoare de sarbatori! Un preot a fost gasit decedat in altar

Dupa ce a iesit la pensie, si-a deschis propria biserica                                     

Preotul Gheorghe Bistriceanu a deschis prima biserica privata din Iasi, dupa ce a iesit la pensie. Pe strada Toma Cozma, acolo unde a si decedat preotul, a fost construita o incapere in care se afla tot ce se gaseste intr-o biserica obisnuita. Peretii au fost inlocuiti partial cu rame metalice, pe care s-au montat geamuri. Pe fiecare dintre acestea au fost executate picturi, reprezentand sfinti si fete inalte ale Bisericii Ortodoxe. La interior a fost improvizat un altar, printre icoanele ce umpleau peretii. Dupa ce a lasat locul altui preot la conducerea bisericii pe care a pastorit-o, a preferat sa aiba propria biserica.

Vezi si: Tragedie in Neamt! Un preot a murit exact cand isi facea cumparaturile! S-a prabusit fara suflare

In 2002 si-a deschis casa tuturor celor care au dorit sa il urmeze si sa ii asculte slujbele si pildele. Aproape 100 de enoriasi ii calcau pragul, daca nu aproape zilnic, macar la marile sarbatori. Trupul neinsufletit al preotului a fost preluat duminica si dus la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru necropsie. Familia acestuia se pregateste acum de inmormantare. De precizat este faptul ca preotul se simtea destul de rau in ultima perioada, avand mai multe afectiuni medicale.

Vezi si: UPDATE – Accident MORTAL la Bacau! Un preot a murit dupa ce a intrat cu motocicleta frontal intr-o masina – FOTO

Adauga un comentariu