BZI LIVE

LIVE VIDEO – EXCLUSIVITATE! Unul dintre cei mai căutaţi kinetoterapeuţi din Iaşi – Alexandru Lefter oferă soluţii pentru recuperarea fizică a pacienţilor care au fost infectaţi cu COVID-19! Cele mai utile sfaturi pentru păstrarea sănătății fizice celor aflați în izolare, într-o ediție BZI LIVE – FOTO

Publicat: 05 mai 2020

Miercuri, 6 mai 2020, începând cu ora 11.00, unul dintre cei mai căutaţi kinetoterapeuţi din Iaşi – Alexandru Lefter oferă soluţii pentru recuperarea fizică a pacienţilor care au fost infectaţi cu COVID-19! De asemenea, și cele mai utile sfaturi pentru păstrarea sănătății fizice celor aflați în izolare sau autoizolare, într-o ediție BZI LIVE specială.

Acesta, alături de echipa să TOPKINETO a inițiat o campanie, gratuită și profesionistă, pe această problemă stringenta, utilă și necesară pentru noi toți! Astfel, el și colegii săi arăta cum trebuie să procedăm, în perioada de autoizolare şi de izolare, pentru a ne menţine corpul sănătos. Totul are loc într-o manieră originală fără a exista contact între pacienţi şi cei care oferă aceste servicii. Asta exemplificat prin materiale video extrem de utile. Pe de altă parte, explicații și tehnici kinetoterapeutice care să-i ajute la recuperare pe cei care s-au vindecat de coronavirus vor fi abordate cu Alexandru Lefter în Platoul BZI LIVE.

Cititorii nostri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe  http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu