Economic Local

Executorii scot la vânzare vila unui afacerist ieșean! Construcția s-a ieftinit

Publicat: 18 feb. 2020

Pe data de 12 martie, ora 12:00, executorii judecătorești scot la vânzare bunurile ce aparțin debitoarei Lica Onofraș, patroana societății Dinamic Vega SRL, aflată acum în faliment. Pe lista bunurilor scoase la vânzare se află un teren de 512 mp situat în intravilanul satului Vișan, pe strada Regina Maria. Aici, Onofraș a construit o vilă cu regimul de înălțime D+P+1E+M. Suprafața utilă a clădirii este de 260,49 mp. Inițial, evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 708.823 lei, aproape 150.000 euro. Din cauză că nu s-au prezentat ofertanți, prețul de pornire a fost diminuat cu 25 la sută.

„Invităm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului scos la vânzare prin licitație publică să anunțe executorul jduecătoresc înainte de data stabilită pentru vânzare, în caz contrar vor decade din dreptul de a mai formula obiecțiuni sau cerere în legătură cu acesta”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Lăcrămioara Mereuță.

Procedura este organizată la cererea creditoarei Austrotherm Com SRL, din București.

Comentarii
  • Așa. Cu accent pe e. Cu piscinuța lui dragă, cu crama lui iubită…..Hopa ! A zis cineva „iubită”. Păi el avea soție iubitoare, de aia ar trebui făcut acolo un muzeu. Cu Audică, cu barcile, cu pușcociul, cu „afacerile” lui. Bună treabă o făcut băietu ista, mai ales ultima.

Adauga un comentariu