Economic Local

Executorii vând un teren lângă Piața Nicolina cu 44.000 de euro

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Executorii vând un teren lângă Piața Nicolina cu 44.000 de euro

Pe data de 19 februarie, ora 13:00, executorii judecătorești organizează o licitație pentru valorificarea bunurilor ce aparțin societății debitoare Lebăda C.C.A. SRL. Este vorba despre un teren de 132 metri pătrați pe care se află edificat un spațiu comercial cu o suprafață de 35 metri pătrați. Imobilul se află pe bulevardul Nicolae Iorga nr. 33. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 203.700 lei, aproape 44.000 de euro.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul să se prezinte la termenul de vânzare, locul fixat și ora stabilită, având asupra lor actul de identitate și până la această dată să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Dragoș Iovu.

Procedura este executată la cererea Finanțelor ieșene, care au de recuperat suma de 152.580 lei. Societatea debitoare este administrată de către Costică Lebădă.

Adauga un comentariu