Actualitate

EXPLOZIV! La farmacia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, se vând măşti sanitare la suprapreţ şi fără bon fiscal – VIDEO/ UPDATE

Publicat: 15 apr. 2020

UPDATE: La 24 de ore, după ce cotidianul BZI a demonstrat că ministrul Sănătăţii Nelu „Apendicită” Tătaru face evaziune fiscală la farmacia soţiei din Huşi, au putut vedea şi cititorii care sunt trusturile de presă plătite probabil de Ministerul Sănătăţii şi care nu au preluat această anchetă jurnalistică.

Mai grav este faptul că un partid cum este PSD, care teoretic este în Opoziţie, nu a avut nicio o luare de poziţie faţă de ceea ce se întâmplă acum la Ministerul Sănătăţii şi faţă de faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru din Huşi se vând măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal. Marcel Ciolacu şi întreaga lui pleiada de vicepreşedinţi tac mâlc, nu au luat atitudine faţă de aceste fapte şi de fapt mimează opoziţia la Guvernul Orban.

Fie aceşti lideri politici trăiesc în izolare în pădure şi nu citesc ştirile, fie fac afaceri cu liberalii aflaţi la putere şi comentează doar ce vor și ce le convine lor. Şi atunci o fac uşurel, ca să nu doară. Toată lumea aştepta din partea PSD, o ripostă puternică împotriva afacerilor penale care se fac la farmacia lui Nelu Tătaru, din Huşi.

Să facem un exerciţiu de imaginație şi să ne gândim dacă Liviu Dragnea sau iubita lui, Irina Tănase, ar fi avut o farmacie şi ar fi avut miliarde profit, cam ce ar fi zis toată mulţimea de hashtagisți, PNL sau președintele Klaus Iohannis? Iată că nu există aceeaşi unitate de măsură să-i judecăm pe toţi. Pentru unii, dosare penale a doua zi, pentru alţii nu!

Declaraţii iresponsabile ale lui Florin Cîțu

Probabil că acele 3 miliarde de euro date pe avioane de Guvernul Orban ar fi prins bine astăzi, Ministerului Sănătăţii sau pentru ajutorarea IMM-urilor. Au trecut 3 luni de zile şi Guvernul Orban anunţa că „vom face”, „vom analiza” şi au rămas la acelaşi stadiu. S-ar părea că Guvernul Orban şi camerele politice îşi umplu acum buzunarele cu bani. Sunt la fel ca pesediștii! În timp ce ei îşi umplu buzunarele de bani, Florin Cîțu anunţa că măsurile pentru sprijinirea IMM-urilor vor fi luate abia după ieşirea din starea de urgenţă? Ce să facă micile firme până atunci? Să intre în faliment?

Toate ţările din lume vor să ajute ÎMM iar Guvernul lui Ludovic Orban abia acum se gândeşte că vor lansa ceva programe abia după ce România iese din starea de urgenţă. Noi trimitem oameni în Olanda la lucru, şi Olanda ne sabotează pe noi. Nimeni nu vede asta! Nu mai există patriotism şi mândria de a fi român. Cine să fie însă mândru că este român? Andrei Caramitru, Dan Barna sau Cosette Chichirău? Vă daţi seama ce mai rămâne din România, după ce vor scăpa ei la bani!

Știre inițială

Dezvăluiri incendiare despre mafia din sistemul de sănătate, patronata de ministrul Nelu „Apendicită” Tătaru! În cea mai mare parte a farmaciilor din România exista o lipsă acută de măşti! Oamenii sunt disperaţi, cererea este uriaşă, iar preţurile au explodat! Speculanţii profita în această perioadă de disperarea oamenilor şi au umflat preţurile la mănuşi şi măşti! La redacţia Cotidianului Bună Ziua Iaşi a ajuns un videoclip care dezvăluie fața neştiuta publicului a lui Nelu „Apendicită” Tătaru

Mult mai grav este faptul că unul dintre aceşti speculanţi este chiar ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru. Soţia acestuia are o farmacie în Huşi, Crataegus Pharma, iar aici măştile se vând la preţul de 15 lei (când la toate farmaciile o mască nu costă mai mult de 5-6 lei, iar pe emag sau Altex, o mască are valoarea de 3,5-4 lei). Mai mult decât atât, preţurile au fost şi mai mari, o mască vânzându-se chiar şi cu 18 lei la farmacia lui Nelu Tătaru.

În farmacia unui ministru se face evaziune fiscală

O filmare făcută cu camera ascunsă dovedeşte faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal. „Ne pare rău, pentru măşti nu vă putem oferi bon fiscal”, spune farmacista clientului care a cumpărat 4 măşti, pe care a dat 60 de lei, fără să primească bon fiscal! Este revoltător ca în farmacia unui ministru să se facă evaziune fiscală! Peste toate, se naşte întrebarea, cum de majoritatea farmaciilor din România nu au măşti la vânzare, iar taman la Huşi, în farmacia deţinută de soţia ministrului Sănătăţii exista stocuri întregi de măşti la vânzare! Oare nu cumva măştile din farmacia lui Nelu Tătaru sunt luate din stocurile Ministerului Sănătăţii şi tocmai de aceea nu poate elibera bon fiscal pentru ele?
Autorităţile statului, Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor şi inspectorii de la Fisc ar trebui să descindă într-un control în farmacia lui Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătății trebuie demis de urgență!

După aceste dezvăluiri, ar trebui ca premierul Ludovic Orban să-l demită pe ministrul Sănătăţii, Nelu „Apendicită” Tătaru! Sau cu banii din vânzarea de măşti la suprapreţ şi fără bon fiscal va fi cumpărată şi tăcerea premierului Ludovic Orban şi a preşedintelui Klaus Iohannis? Aşa se explică de ce cei din Vaslui spun că Nelu Tătaru şi-a plătit postul de ministru sau pe cel de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de la PNL, din banii negri pe care-i face la farmacie.
Oare preşedintele Klaus Iohannis ce are de spus despre tunurile date de guvernul Ludovic Orban? Ar fi invidios până şi Liviu Dragnea pe combinaţiile făcute de liberali! După starea de urgenţă, vor ieşi la iveală toate aceste tunuri date de camarile liberala şi este de aşteptat ca procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie să intervină în forţă şi să facă ordine!

Discuţie client – farmacista de la Crataegus Pharma, din Huşi, judeţul Vaslui

Clientul: Daţi-mi o cutie de paracetamol! Măşti, aveţi?
Farmacista: Da, 15 lei.
Client: Îmi puteţi da şi un bon?
Farmacista: Pe măşti nu am cum. Numai pe paracetamol. Deci chiar nu am cum.
Client: Mai daţi-mi încă două măşti!
Farmacista: Îmi pare rău, chiar nu am cum să vă dau bon.
Client: Mulţumesc, la revedere!

Comentarii
 • Nu numai la el… am cumparat masti la 14 lei si 10 lei, tot fara bon… si tot nu aveau cum sa dea bon… e generalizata practica asta in farmacii!!!

 • Parca era o reglementare care nu permite politicienilor sa aiba afaceri motiv pentru pensii speciale acum vad ca un ministru are propria afacere interdictia este pentru toti sau numai pentru prostii care respecta legile?

 • DA,PENTRU CA SUNT MASTI DISTRIBUITE GRATUIT IN FARMACII PENTRU PERSONAL SANITAR IN PRIORITATE !! E EVIDENT CA FAC EVAZIUNE FISCALA ,RUUUUSINE DOMNULE MINISTRU ZIS SI SPAGA !NU TE DEZMINTI !!

 • Asta e ceva de genul sa fim solidari.Cum poate sa vina sa imi spuna ca trebuie sa suferim toti cand asta face avere pe suferinta noastra.asta e evaziune pura.

 • NU afacerea sotie ci HOTIA SOTIEI SI A SOTULUI care din pacate a devenit MINISTRUL SANATATII AL ROMANIEI ! Daca la un chiosc oarecare nu se da bon fiscal pentru un sachet de biscuiti de 1LEU vanzatorul primeste amenda !!DESPRE DE VORBIM ?

 • NU afacerea sotie ci HOTIA SOTIEI SI A SOTULUI care din pacate a devenit MINISTRUL SANATATII AL ROMANIEI ! Daca la un chiosc oarecare nu se da bon fiscal pentru un pachet de biscuiti de 1LEU vanzatorul primeste amenda !!DESPRE DE VORBIM ?

 • Evaziune este neacordarea vinului. Vânzarea la pret mai mare este o practică a sistemului social in care trăim. LEGEA CERERII SI A OFERTEI

 • Ascultați cu atenție. „15 lei două măști” și „mai dați-mi două măști” la care se aude „15 lei”. Așadar de unde ați scos că este 15 lei bucata? Apoi trebuie să știți că nefiind finalizată contabil intrarea măștilor nu se putea da bon. Adică vi s-a făcut o favoare în loc de „veniți mai târziu” sau „mâine „. Fake news mesieur

 • Ascultați cu atenție sunetele . „15 lei două măști” și „mai dați-mi două măști” la care se aude „15 lei”. Așadar de unde ați scos că este 15 lei bucata? Apoi trebuie să știți că nefiind finalizată contabil intrarea măștilor nu se putea da bon. Adică vi s-a făcut o favoare în loc de „veniți mai târziu” sau „mâine „. Fake news mesieur

 • Nu se dau bonuri pe nicăieri pentru măștile astea din cârpă, nici măcar pe online nu îți pun o factura sau bon in pachet !
  Nu mai vorbiti prostii și faceți show că avem altele pe cap acum.
  Lăsați omul în pace să își vadă de treabă că are destulă.
  Legat de preț aici nu se discuta nimic poate să le vândă oricine și la 20 de lei daca prețul de achiziție a fost 19 lei la furnizori.

  Sunteți niște jeg…uri de folosiți asemenea cuvinte jignitoare la adresa persoanei fara nici un temei sau sâmbure de adevăr.

 • BZI vrei să faci audiență și rating mizerabil cu un caz banal! Nicăieri nu-ți mai dă bon pe măștile sanitare iar prețul de 15 lei e uzual, la Suceava o mască obișnuită a ajuns la 20 de lei.

 • @Băcăuanu Dănuț – poate n-ai fost atent: „o cutie de paracetamol si 2 masti, 33 de lei”. Costa 15 lei bucata, am cumparat si eu de acolo, acum 4-5 zile.

 • E singura farmacie unde sa vând aceste masti la suprapret.În toate farmaciile din România se fac afaceri cu măștile.ALO DNA SI PROTECTIA CONSUMATORULUI SE AUDE ! TRAIASCA PANDEMIA

 • Am asistat la un episod de tipul la farmacia Catena de la Eroii Revoluției – cum dădeau unui pensionar măști pe sub mână, dat mie mi-au zis în față după că nu au…

 • De cand,daca sotul a ajuns ministru,sotia care are o afacere cu mult inainte de a ajunge ministru trebuie sa inchida afacerea si sa devina casnica. Alo, va aduc la cunostinta ca pt a ajunge farmacist iti trebuie cel putin 5 ani de facultate,nu mai spun de stres ,bani de scolarizare,renuntari si ani de munca. Normal, ca suntem un neam de c….si oameni plini de invidie si ura. Nu poti sa vezi ca acest om se sacrifica pe el, familia si sanatatea sa, mergand in focare de infectie, cand ar putea sa stea foarte bine la birou si sa dea dispozitii. Bravo huseni! In loc sa fim mandrii ca avem si noi un ministru in guvern,care este apreciat de toata tara,noi il manjim.Bravo d-nule ministru sa-ti dea Dumnezeu multa putere de munca,sanatate si sa reusim sa trecem si peste aceasta nenorocire!

 • aveti si voi o sluga in guvern, cum au si ceilalti din alte judete indiferent de culoare politica, cum e si Johannus! crapati de mandrie…mandrie era daca aveati niste oameni cu coloana vertebrala si profesionisti.

 • Vanzarea la suprapret in Italia intro farmacie a dus la trecerea proprietarului in rezerva(nu mai poate avea niciodata o astfel de activitati)

 • Peste tot e asa EU am sunat la consulat pentru a veni in Romania cu un zbor tarom si mia cerut 400 euro am discuta un Pic mai dur cu ei si miau last la 280euro.romania fura fura tot de la saraci. Vorba lui Adrian paunescu dumnezeu Sal odihneasca in pace Militia e inima tarii care bate bate tare!!!!

 • OK cred daca vad si videoclipul…altfel…vorbe de invidie..n zic ca nu e adevarat…dar vreau sa si vad clipul video…….

Adauga un comentariu