Beauty

Extensii de păr clip-on. Ce coafuri îți poți face cu o coadă din păr natural

Publicat: 04 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Extensii de păr clip-on. Ce coafuri îți poți face cu o coadă din păr natural
Coada din păr natural este o alternativă ușor de întreținut

Dacă tot ce vrei este puțină lungime în plus pentru o ocazie specială, coada din păr natural este o alternativă ușor de întreținut. Mai ieftine decât extensiile de păr ce nu pot fi date jos decât la salon, cozile de cal cu clip on sunt foarte ușor de pus și de scos. Pe deasupra, sunt și reutilizabile, asfel că nu e de mirare că aceste cozi de cal sunt preferate de stiliștii unor celebrități precum Chris Appleton și Ariana Grande. Cozile de cal clip on sunt populare și pe TikTok, unde sunt postate nenumărate clipuri video care prezintă idei de coafuri în doar câteva minute.

Coafura în stil coadă de cal este adeseori o portiță de salvare atunci când avem de făcut mișcare, fiind practică dar și cochetă. Sunt convenabile și drăguțe, și spre deosebire de un coc dezordonat, care necesită ceva mai multă atenție, aceasta este mult mai ușor de realizat. Deci, dacă îți dorești o coafură cu o coadă voluminoasă din păr natural, simplă sau sofisticată, este posibil ca următoarele idei să te inspire.

Coafură clasică din coadă din păr natural cu clame

Aceasta este o coafură clasică, potrivită pentru orice ocazie. Ușor de realizat și extrem de elegantă, coada de cal clasică poate transforma instant o zi nefastă pentru păr într-una bună, făcându-te să arăți la patru ace fără prea mult efort.

Începe prin a-ți pieptăna părul natural într-o coadă de cal înaltă, prinzându-l cu un elastic la coroana capului. Netezește orice denivelare cu o perie cu peri moi, folosind gel sau fixativ pentru a disciplina firele rebele. Dacă vrei să adaugi volum suplimentar coamei tale de cal, poți să tapezi baza parului natural pentru a adăuga înălțime. Atașează clama extensiei de coadă de cal fixând-o bine la baza părului tău natural, aproape de elasticul coamei.

Fixează cât mai bine ajutându-te de orice agrafe ai nevoie pentru a adăuga stabilitate suplimentară.
Amestecă textura părului tău natural cu extensia de coadă de cal natural, fie prin îndreptare, fie prin ondularea acestora împreună. Adaugă un elastic sau o fundă pentru a accesoriza, dacă dorești.

Extensie de coadă împletită

Coada împletită este o modalitate ușoară de a adăuga interes suplimentar unei cozi de cal simple. Repetă pașii de la coada de cal simplă, iar apoi împarte lungimea cozii de cal în trei secțiuni egale. Împletește cele trei secțiuni împreună, trecând secțiunea din dreapta peste mijloc, apoi secțiunea din stânga peste mijloc.

Folosește o cantitate mică de spumă sau gel pe mâini în timp ce împletești pentru a prinde părul natural în extensii. Continuă să treci secțiunile una peste alta, până la capăt. Fixează capetele cu o un elastic transparent. Personalizează-ți împletitura trăgând în afară de laturile sale pentru a extinde lățimea cozii.

Coada de cal și păr desprins

Această coafură este perfectă pentru o cină relaxată sau pentru petreceri la care se dansează mult, fiind un stil practic și modern. Începe prin a descurca părul natural și împarte-l în jumătate, legând secțiunea din față pentru a o ține la distanță. Atașează extensiile tale regulate cu clame în secțiunea de jos, începând deasupra bazei gatului și ridicandu-te în sus. Fixează clamele cât mai aproape de rădăcină pentru o aderență suplimentară.

Dacă părul tău este foarte scurt, împleteste secțiunea de jos și apoi prinde-o cu agrafe pentru a sta lipită de cap. Astfel, vei obține o bază perfectă pentru ca extensiile cu clame să se atașeze fără a fi vizibile. Pentru secțiunea din față, piaptănă părul într-o coadă de cal și leag-o la înălțimea dorită. Atașează extensia de coadă din păr natural, și înfășoară în jurul clamei o șuviță din părul tău natural. Folosește fixativ pentru a fixa coafura.

Adauga un comentariu