Actualitate

Fabulos! Dacia îşi schimbă logo-ul şi scoate un nou model pe piață! Cât va costa Dacia Bigster – FOTO

Publicat: 15 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fabulos Dacia îşi schimbă logo-ul şi scoate un nou model pe piață Cât va costa Dacia Bigster - FOTO
Dacia Bigster este noul concept de tip SUV clasa C dezvoltat de Renault

Compania românească deţinută de Renault, Dacia, va trece prin numeroase schimbări. Vorbim despre faptul că șefii din Franța a companiei de autoturisme a decis să schimbe logo-ul mărcii și să scoată pe piața din lume un nou autoturism.

Vorbim despre Dacia Bigster, care va deveni primul model de autoturism clasa C. Acesta va avea o lungime de 4,6 metri.

Dacia Bigster va avea un preţ mai mare cu 30%

Conform oficialilor companiei din Franța, preţul mediu a unui autoturism marca Dacia va crește cu aproximativ 30%. Totul va fi cauzat de faptul că vor fi noi lansări până în 2025. Vorbim despre Dacia Sandero, Spring și Bigster.

Dacia Bigster va fi un SUV de clasa C care va fi robust, spaţios şi adaptat pentur escapadele în aer liber. Conform oficialilor, modelul este adaptat preţului unui segment inferior, dar cu condiţii de clasa C. Acesta va avea un preţ accesibil multor buzunare:

„Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovadă este conceptul prezentat azi.” (Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia), conform hotnews.ro

Conceptul Bigster încorporează valorile de simplitate, onestitate și autenticitate specifice mărcii Dacia, care au generat în timp în rândurile clienților săi sentimentul apartenenței la o comunitate specială. Proporțiile conceptului Dacia Bigster sunt în egală măsură contemporane și atemporale. Liniile sale simple, lipsite de artificii estetice inutile, inspiră robustețe.

Interiorul autoturismului este unul spaţios, primitor şi poate fi considerat unul dintre cele mai mari din acest segment. Semnătura luminoasă în formă de Y accentuează aspectul robust şi specific SUV-ului

Reprezentanţii afirmă faptul că modelul poate fi echipat cu motorizări alternative sau hibride iar în acest fel se aduce un plus la nevoile clienţilor.

Dacia va avea parteneriat cu Lada

Dacia va încheia un parteneriat cu firma de autoturisme rusească Lada. Lada este achiziţionata de Renault şi îşi propune un parteneriat de tip business unit Dacia-Lada. Utilizarea de către Dacia și Lada a platformei CMF-B a Alianței, o platformă competitivă și foarte flexibilă, care va permite reducerea de la 4 la 1 a numărului de platforme și de la 18 la 11 a diversității de caroserii.

Unele vehicule bazate pe această platformă vor putea fi echipate cu motoare funcționând cu surse de energie alternativă sau hibride, în conformitate cu evoluția reglementărilor și răspunzând așteptărilor clienților. O gamă competitivă, extinsă și modernizată. După lansarea noilor Logan și Sandero precum și a modelului Spring – automobilul de oraș 100% electric cel mai accesibil din Europa – alte 3 modele se vor alătura gamei până în 2025;

Adauga un comentariu