Actualitate

Familia Sterp s-a mărit cu încă un membru. Iancu și Denisa i-au adus mamei Geta un cățel

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Familia Sterp s-a mărit cu încă un membru. Iancu și Denisa i-au adus mamei Geta un cățel
Iancu Sterp și Denisa i-au adus mamei Geta un cățel, dar cadoul nu prea a fost pe placul acesteia

Familia Sterp s-a mărit cu încă un membru după ce fiul cel mic, Iancu, și iubita lui, Denisa, i-au adus mamei Geta un cățel. Numai că, se pare, cadoul nu a fost pe placul femeii, care a spus că doar asta îi mai lipsea. Totuși, mamei Geta i-a mai trecut supărarea deoarece a fost prezent și Culiță Sterp, care a venit în vizită cu fiul său, Milan.

Familia Sterp s-a mărit cu încă un membru

Iancu și Denisa i-au făcut o surpriză de zile mari mamei Geta. Așa cum știe toată lumea, Iancu Sterp adoră să îi facă diferite farse mamei sale, pe care le arată și fanilor familiei Sterp prin vlogg-urile pe care le face constant.

De această dată, Iancu și iubita sa, Denisa Coțolan, s-au gândit că ar fi frumos să aibă un nou membru în familie, așa că nu au stat mult pe gânduri și au trecut la fapte. Este binecunoscut faptul că frații Sterp iubesc animalele, ceea ce nu e de mirare având în vedere că încă de mici au avut ocazia să se joace pe lângă oi, câini și altele.

Tocmai de aceea, iată că acum, când Iancu Sterp și-a dorit să-și extindă familia, acesta a ales să adopte un cățeluș alb și micuț. Încă de dinainte să îl aducă acasă, Iancu a avertizat-o pe mama lui, însă aceasta nu a fost foarte încântată să aibă un patruped în curte.

Mama Geta: „Îmi aduci cadou de Moș Nicolae câini pe capul meu. Câini îmi trebuie mie, mă?”
Iancu Sterp: „E de rasă.”
Mama Geta: „Am mai avut din ăla de rasă și s-a dus la oi și le-a mâncat”
Iancu Sterp: „Nu că ăsta e dresat”, a încercat vedeta să își liniștească mama.

Iancu și Denisa au botezat deja cățelul

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au dus la un prieten de-al acestuia, care crește câini de toate vârstele. Acolo, fratele lui Culiță Sterp a descoperit o mulțime de pui de ciobănesc, de care s-a îndrăgostit pe loc. Totuși, pentru că nu avea cum să îi ia pe toți acasă, a ales un pui care i-a atras cel mai tare atenția, pe care a început să-l ia în brațe imediat.

Evident că l-au și botezat, punându-i numele Haiduc. Când au ajuns acasă cu el la mama Geta, a venit și Culiță împreună cu Iancu și Denisa. Manelistul l-a adus cu el și pe micuțul Milan, spre bucuria tuturor.

Iancu Sterp: „Am venit la Mama Geta cu Milan, cu Culiță, cu Haiduc.”
Culiță Sterp: „N-am băgat pe filmare că ne-a înjurat (n.r. – mama Geta) că am intrat cu câinele în casă.”
Mama Geta: „Dar nu vă înjur, mă bucur că suntem toți sănătoși”, a fost dialogul savuros dintre cei trei.

Comentarii
Adauga un comentariu