Actualitate

Familia uneia dintre victimele ucise la Onește cere daune de 2 milioane de euro de la Poliție și MAI

Publicat: 05 apr. 2021
Familia celui mai tânăr muncit sechestrat și ucis de Gheorghe Moroșan, la Onești, cere despăgubiri morale de două milioane de euro de la polițiștii implicați în operațiune, conducerea Poliției și a Ministerului Afacerilor Interne

Familia celui mai tânăr muncit sechestrat și ucis de Gheorghe Moroșan, la Onești, cere despăgubiri morale de două milioane de euro de la polițiștii implicați în operațiune, conducerea Poliției și a Ministerului Afacerilor Interne.

Două milioane de euro cu titlu de despăgubiri morale – asta cere familia celui mai tânăr muncitor sechestrat și ucis de Gheorghe Moroșan la Onești, pe 1 martie. Familia victimei vrea acești bani de la agenții implicați în operațiunea de salvare eșuată, de la conducerea Poliției, dar și a Ministerului de Interne.

Părți civile în anchetă s-au constituit fratele, cumnata și nepoții bărbatului. Fratele cere 1.000.000 de euro, cumnata 500.000 de euro și cei doi nepoți, câte 250.000 de euro, anunță avocatul lor, Adrian Cuculis, conform g4media.ro.

Gheorghe Moroșan a ucis doi muncitori într-un apartament din Onești

Amintim că Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a sechestrat pe 1 martie doi muncitori în apartamentul pe care îl pierduse în urma unei hotărâri de executare silită, la Onești. Printr-un apel la 112, bărbatul a anunțat că îi va omorî.

La fața locului s-au deplasat forțele de ordine și un negociator. După mai multe ore în care au încercat să-l facă să renunțe, Gheorghe Moroșan i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Atunci, forțele de ordine au pătruns în locuință și l-au împușcat pe individ.

Gheorghe Moroșan se află în arest preventiv pentru infracțiunea de omor calificat. Soția lui, Aurelia Moroșan, a fost arestată preventiv pentru complicitate la sechestrare de persoane.

Șeful IPJ Bacău, șeful Poliției Onești și adjuncții lor au fost înlocuiți din funcții. Totuși, ei au fost mutați în alte funcții de șefi.
Adauga un comentariu