Cancan

Fanii au crezut că Jador s-a despărțit de logodnică. Manelistul a șters toate pozele cu Oana Ciocan

Publicat: 13 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fanii au crezut că Jador s-a despărțit de logodnică. Manelistul a șters toate pozele cu Oana Ciocan
Jador caută cea mai frumoasă și mai sexy fată pentru ultimul său videoclip

Fanii au presupus că Jador s-a despărțit de logodnică, după ce manelistul a șters toate pozele cu Oana Ciocan de pe contul de socializare. Mai mult, a postat și un mesaj în care anunța că este în căutarea celei mai frumoase fete. Ba chiar, Jador le invita pe doritoare să îi trimită poze în privat, aleasa urmând să apară în cel mai nou videoclip al său.

Jador și Oana Ciocan anunțau, în urmă cu ceva timp, cu zâmbetul pe buze, faptul că vor deveni soț și soție. Cu toate acestea, recent, artistul a uimit pe toată lumea, după ce a șters toate fotografiile cu Oana Ciocan și a decis să nu o mai urmărească nici pe rețelele de socializare.

Fanii au crezut că Jador s-a despărțit de logodnică

Ei bine, nu este prima oară când Jador nu o mai urmărește, în mediul online, pe Oana Ciocan. Numai că acum este prima dată când artistul șterge pozele pe care le aveau împreună. Mai mult decât atât, Jador a anunțat că așteaptă poze cu cele mai frumoase fete, în privat, lucru ce a ridicat unele semne de întrebare pentru câțiva internauți.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Jador a anunțat că s-a mutat în Dubai, împreună cu Oana Ciocan. Acesta nu a spus cât timp va locui acolo, dar i-a asigurat pe fani că va continua să vină la toate evenimentele la care este chemat.

Recent, pe contul lui de Instagram, artistul a postat un mesaj prin care invita fetele să îi trimită fotografii, în privat. Ei bine, acesta nu își caută o nouă iubită, deși nu mai are nicio fotografie alături de Oana Ciocan, ci are nevoie de o fată, pentru a filma un nou videoclip.

„Aștept poze cu voi în privat! Mulțumesc! Caut cea mai frumoasă fată și cea mai sexy pentru un clip în București, filmare săptămâna viitoare”, a scris Jador, pe contul său de Instagram.

Jador păstrează misterul cu privire la căsătorie

Faptul că Jador a șters fotografiile cu Oana Ciocan, dar și faptul că nu o mai urmărește pe rețelele de socializare a ridicat multe semne de întrebare. Mai mult, artistul nu a făcut nicio declarație din acest punct de vedere.

​Nu în ultimul rând, manelistul a continuat să adâncească misterul în ceea ce privește cununia civilă cu Oana Ciocan, recent, în cadrul unui podcast. Întrebați despre momentul în care vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă, cei doi nu au vrut să spună dacă au făcut acest pas, rezumându-se doar la a menționa: „Poate a fost, nu se știe”.

Adauga un comentariu