Titlurile zilei

Fantezii incredibile! Și-a pus iubita însărcinată să se culce cu mai mulți bărbați, iar duminică a fost arestat. Nici femeia nu a scăpat de arest: copilul pe care l-a născut a murit în condiții suspecte (EXCLUSIV)

Publicat: 22 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Fantezii incredibile Și-a pus iubita însărcinată să se culce cu mai mulți bărbați iar duminică a fost arestat. Nici femeia nu a scăpat de arest copilul pe care l-a născut a murit în condiții suspecte EXCLUSIV
Doi concubini au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru proxenetism și ucidere din culpă

Ionuț Alexandru Ungureanu și Diana Mariana Corbu au fost arestați pentru proxenetism și ucidere din culpă. Bărbatul și-ar fi pus propria iubită să se prostitueze, iar copilul femeii ar fi murit din neglijență

Un caz de-a dreptul șocant a ajuns pe masa anchetatorilor din Iași. Doi iubiți au fost arestați, fiind acuzați de proxenetism și ucidere din culpă. Zilele trecute, oamenii legii din Iași au decis să îi rețină, după ce un bebeluș a murit în condiții suspecte, în cursul anului trecut. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și ucidere din culpă.

„În prezenta cauză, două persoane au fost reținute de polițiști. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, un tânăr de 24 ani ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza municipiului Iași, pentru concubina sa, în vârstă de 21 ani, astfel ar fi obținut foloase patrimoniale. De asemenea, la finalul anului 2021, cei doi concubini nu ar fi luat măsuri de supraveghere corespunzătoare a fiului femeii, în vârstă de 4 luni, fapt ce ar fi condus la vătămarea fizică și la decesul acestuia”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Atât bărbatul, cât și iubita lui au fost arestați

Cei doi iubiți au fost reținuți, iar mai apoi au fost prezentați în fața judecătorilor.

„La data de 20 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut cele două persoane pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Arestul IPJ Iași. La aceeași dată, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași. Cei doi au fost reintroduși în Arestul IPJ Iași. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Astfel, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul UNGUREANU IONUŢ-ALEXANDRU, dispune arestarea preventivă a inculpatului UNGUREANU IONUŢ-ALEXANDRU pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi proxenetism, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.11.2022 şi până la data de 19.12.2022, inclusiv.

De asemenea admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, în ceea ce o priveşte pe inculpata CORBU DIANA-MARIANA, în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatei CORBU DIANA-MARIANA pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.11.2022 şi până la data de 19.12.2022, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tânărul care și-a pus iubita să se prostitueze.

Comentarii
Adauga un comentariu