Sanatate

Farmaciile Ropharma: Fertilofort- pentru îmbunătățirea fertilității masculine

Publicat: 25 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Farmaciile Ropharma Fertilofort- pentru îmbunătățirea fertilității masculine

Este important de stiut că ar trebui să primim multe dintre vitaminele și mineralele zilnice din surse alimentare. Dar dacă întâmpinați dificultăți pentru a obține toate cantitățile zilnice recomandate prin alimente, suplimentele sunt un plus excelent pentru dieta dumneavoastră

În anumite cazuri, specialiștii recomandă suplimete naturale pentru îmbunătățirea unor parametrii esențiali pentru fertilitatea masculină. Unul dintre aceste produse este Fertilofort de la Ropharma.

Proprietăţile produsului

Fertilofort este un supliment alimentar cu o formulă inovativă, care conține un complex unic cu 7 ingrediente: acetilcisteină, vitamina E, extract uscat din rădăcină de KSM-66 Ashwagandha, licopen sub formă de microcapsule, zinc, acid quatrefolic și seleniu. Toate componentele sunt combinate în doze optime într-o singură capsulă pentru un efect sinergic, îmbunătățind o serie de parametri esențiali pentru fertilitatea masculină.

Acetilcisteina este un derivat al aminoacidului cisteină, un element important pentru metabolismul coenzimei A, al biotinei, acidului lipoic și al glutationului. În organism, cisteina este convertită în glutation. Fiind în sinergie cu Seleniul, îmbunătățește concentrația, volumul, motilitatea spermei, asigură morfologia normală a spermatozoizilor la barbații cu infertilitate idiopatică.

Vitamina E are proprietăți antioxidante, îmbunătățește activitatea hormonală a organelor sexuale masculine, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, conferă energie și vitalitate organismului.

Pentru bărbați, ajută la creșterea calității spermei, iar atunci când este administrat cu vitamina C s-a demonstrat că reduce fragmentarea ADN-ului.

Ashwagandha (Withania Somnifera), extract standardizat cu 5% withanolide, are  acțiune puternic antioxidantă, datorită proprietăților adaptogene, reduce stresul și anxietatea, susține sănătatea și relaxarea mentală, reduce simptomele depresiei, îmbunătățește volumul și calitatea spermei, intensifică motilitatea spermatozoizilor, crește nivelul de testosteron și hormon luteinizant, reduce nivelul de prolactină și FSH (hormonul de stimulare foliculară).

Licopenul este un carotenoid prezent în fructe și legume. Forma de microcapsule favorizează o absorbție maximă. Unul dintre cele mai mari beneficii ale licopenului este efectul antioxidant. Acesta protejează organismul de stresul oxidativ care poate deteriora ADN-ul și alte structuri celulare. S-a dovedit o corelație directă între stresul oxidativ și infertilitatea masculină idiopatică.

Diverse studii privind suplimentarea cu licopen  au arătat rezultate promițătoare în cazul infertilității masculine – peroxidarea lipidelor și deteriorarea ADN-ului au fost reduse, în timp ce numărul și viabilitatea spermatozoizilor au crescut, precum și imunitatea generală.

În sinergie cu Vitamina E și Seleniul, protejează sănătatea prostatei și activitatea hormonală a organelor sexuale masculine.

Zincul se regăsește în lichidul seminal în concentrații mai mari decât în oricare alt fluid biologic. Îmbunătățește motilitatea și calitatea spermei, are efect antioxidant, crește rata de succes, asociat în terapiile de fertilizare  în vitro, contribuie la menținerea fertilității și reproducerii normale, la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sânge, protejează sănătatea prostatei și a sistemului reproductiv masculin.

Acidul folic are efecte benefice privind motilitatea și volumul de spermă. Nivelul scăzut de folat este corelat cu nivelul crescut de homocisteină, stres oxidativ, deficiențe în sinteza proteinelor și afectarea spermatogenezei.

Vitamina B9, numită și acid folic (sau folat) a fost izolată pentru prima dată în 1941 din frunzele de spanac. Este prezent în alimente și este esențial pentru asigurarea funcțiilor organismului nostru, în special producerea de material genetic (ADN, ARN) și sinteza aminoacizilor. Joacă un rol esențial în funcționarea sistemului nervos și a sistemului imunitar.

Medicii recomandă  bărbaților să ia acid folic deoarece acesta poate îmbunătăți calitatea spermei lor.

Seleniul este un antioxidant esențial pentru fertilitatea masculină, datorită rolului în sinteza testosteronului, maturarea spermei, motilitatea spermatozoizilor. Are rol structural, deoarece se regăsește la nivelul selenoproteinei capsulare a spermatozoizilor. Face parte din sistemul antioxidant al glutation peroxidazei, care este vital pentru spermatogeneză.

Suplimentul alimentar FERTILOFORT capsule se recomandă ca adjuvant pentru bărbații din cuplurile care trec prin procedura de fertilizare în vitro, pentru persoanele care se confruntă cu probleme de prostată, fertilitate sau pentru creșterea fertilității la persoanele care își doresc un copil. Formulă creată pentru a îmbunătăți calitatea spermei, sănătatea prostatei și implicit fertilitatea bărbaților.

Produsul FERTILOFORT capsule poate fi achiziționat din Farmaciile Ropharma, farmaciile partenere Ropharma și online: https://ropharma.ro/products/fertilofort-x-30-cps

FERTILOFORT este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj si prospect.

Comentarii
  • Doar un alt supliment alimentar, avizat de Ministerul agriculturii, fara studii clinice dar cu publicitate agresiva. Din seria „să-i prostim pe prosti”.
    Singurul medicament eficient in chiloți, avizat de Ministerul agriculturii, este sculaul. Băut la 10 grade, pe seara.
    Hai sictir cu suplimentele voastre. Sa le dați soților voștri!

Adauga un comentariu