Magazin

Farmaciile Ropharma – Kit vacanţă Verattiva Sole Travel

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Farmaciile Ropharma - Kit vacanţă Verattiva Sole Travel

Atunci când ne gândim la vacanță, cu siguranţă ne gândim și la bagajele grele si voluminoase, pe care trebuie să le pregătim, când călătoria este cu avionul, situațiaeste mai delicata, organizarea bagajelor trebuie sa fie…desăvârșita.

Luând in calcul aceste elemente, Ropharma s-a gândit să creeze un Kit de vară, perfect de luat în vacanţă. Acesta conține produsele cele mai căutate pe perioada verii: Verattiva Sole emulsie spray pentru o protecție înaltă anti-age cu SPF30, Verattiva Sole emulsie spray pentru o protecție înaltă anti-age cu SPF50, Verattiva Sole Balsam After Sun. Specialistul Ropharma s-a gândit și mai mult la nevoilenoastre,așa că vom primi acest kit având produsele în dozaj de 50 ml, perfect de luat în vacanță.

In plus, culoarea portfardului pentru acestea este nisipie, asortabilă cu orice valiza, sac de călătorie sau poșeta, amintind de nisip, soare si mare.

Vara, mai mult ca niciodată tenul are nevoie de protecţie deplină împotriva razelor nocive ale soarelui, componenții produselor din kit au fost minuțios selecționați pentru a avea o eficacitate maximă in protejarea tenului.

Ştim că nevoile noastre diferă, de aceea Ropharma oferă două variante de produs: cu factor de protecție diferit, in funcție de sensibilitatea pielii respectiv SPF 30 si SPF 50. De asemenea, balsamul din Kit este menit să calmeze pielea în urma expunerii la soare, în timp ce emulsia Verrativa Sole cu protecție înaltă anti-age și SPF 30 asigură un bronz rapid și uniform, iarpielea este protejată împotriva radiațiilor solare. Verrativa Sole SPF 50 este o emulsie dermatoprotectoare indicată pentru copii şi pentru persoanele cu pielea mai sensibilă.

Specialistul Ropharma are întotdeauna grijă să folosească doar ingrediente din natură, de înaltă calitate, precum: aloe vera organică, probiosunfactor 2.0, celule stem din floare de colț și ulei din semințe de Tirozină și Luffa Cylindrica, având grijă ca pielea expusă la soare să nu sufere roşeaţă şi arsuri. Emulsia are rezistență la apă, putând fi aplicată direct pe pielea umedă.

Ropharma s-a gândit la tot, de la protecție la design, de la volum la culoare. Ne rămâne doar sa ne răsfățam așa cum Ropharma a plănuit special pentru noi, într-o vacanta de vis.

 

 

 

Adauga un comentariu