Local

Fata lovită de tren la Bacău trece prin clipe grele. Mama acesteia a transmis un mesaj către medici

Publicat: 02 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fata lovită de tren la Bacău trece prin clipe grele. Mama acesteia a transmis un mesaj către medici
Mama fetei lovită de tren la Bacău le mulțumește salvatorilor. Medicii din Iași se luptă să îi salveze piciorul replantat.

A trecut o săptămână de la tragicul eveniment, când o fată din Bacău a fost lovită de tren. Acum, Sorina Lișiță, mama copilei, a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire celor care au salvat viața micuței

Mama adolescentei din Bacău lovită de tren în urmă cu o săptămână vrea să le mulțumească medicilor și voluntarilor de la SMURD care au ajuns de urgență la locul accidentului și au salvat-o pe Larisa de sub șinele trenului. Sorina Lișită este profund recunoscătoare celor care i-au salvat copilul și vrea să le mulțumească. Femeia se roagă în fiecare zi ca Larisa să se facă bine.

”Sunt mama fetiței de 13 ani lovită de locomotivă în data de 25 ianuarie 2022 în Bacău și am auzit că alături de domnul Ciprian Zama, voluntar SMURD, s-a alăturat o doamnă asistentă, pe care nu știu cum o cheamă, și vin cu rugămintea de a mă ajuta să îi cunosc numele pentru a le mulțumi personal. Le mulțumim din suflet și bunul Dumnezeu să le dea sănătate că i-au salvat viața fetiței mele. Mii de mulțumiri domnului Ciprian de la SMURD și doamnei asistente, care, din fericire, se aflau în acel moment pe peronul gării și i-au acordat primul ajutor medical. Le vom fi toată viața recunoscători.
Haideți, toți cei care țineți la Larisa și o cunoașteți, să zicem câte o rugăciune, să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să fie lângă ea și să se facă bine. Contează foarte mult rugăciunile tuturor. Vă mulțumesc!”, a declarat Sorina Lișită, mama fetei lovită de tren.

Fata lovită de tren la Bacău se simte mai bine

Larisa, pacienta în vârstă de 13 ani, este internată în cadrul Spitalului Clinic de Urgențe pentru Copii ”Sf. Maria” Iași, de pe data de 25 ianuarie 2022. Aceasta a suferit mai multe intervenții chirurgicale complexe. Medicii au reușit să îi replanteze piciorul amputat în urma accidentului, însă au precizat că este un caz foarte grav și va mai fi nevoie și de alte intervenții pentru a-i salva piciorul.

”Doamna doctor Sidonia Susanu, șefa secției de Chirurgie Plastică și Reconstructivă, a reintervenit pe piciorul care a suferit amputație în urma traumatismului prin accident de tren. Fetița este monitorizată și se va decide în perioada următoare, următoarele intervenții. Precizez că este vorba despre un caz foarte grav. Piciorul a fost amputat și replantat. În prezent, starea ei este una bună, se simte mai bine, dar rămâne problema salvării piciorului. Nu este un lucru simplu, având în vedere că laba piciorului era detașată de picior”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului pentru Copii ”Sf. Maria” Iași.

Accidentul a avut loc în urmă cu o săptămână

Amintim că marți, 25 ianuarie 2022, s-a produs un accident feroviar grav în gara Bacău. O fetiţă de 13 ani a fost lovită de o locomotivă care traversa calea ferată. Momentul cu un puternic impact emoţional a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se poate observa clar cum fetiţa, care se afla cu spatele, nu vede garnitura de tren şi traversează calea ferată fără a se asigura corespunzător. Minora a fost grav rănită și a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic de Copii „Sf. Maria” din Iaşi cu elicopterul SMURD.

Fetiţa în vârstă de 12 ani a traversat calea ferată şi a fost accidentată grav. Aceasta a escaladat gardul despărţitor al celor două linii. La faţa locului, unde fata a fost lovită de tren la Bacău, s-au deplasat mai multe echipaje medicale şi poliţiştii.

Adauga un comentariu