Local

Accident feroviar în Târgu Frumos! O persoană a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost acroșată de un tren. Elicopterul SMURD Iași a preluat-o – EXCLUSIV, UPDATE

Publicat: 16 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident feroviar în Târgu Frumos O persoană a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost acroșată de un tren. Elicopterul SMURD Iași a preluat-o - EXCLUSIV UPDATE
O tânără se află în stare gravă după ce a fost lovită de tren SURSĂ FOTO - ARHIVĂ

În aceste momente, o tânără în vârstă de doar 17 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident feroviar. Tânăra a fost acroșată de un tren. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale.

Un elicopter SMURD o transportă pe tânără la Spitalul Sf. Maria din Iași.

„Un accident feroviar s-a produs în Târgu Frumos din Iași, unde o tânără în vârstă de 17 ani a fost acroșată de un tren. Pacienta prezintă un traumatism cranio cerebral sever și a fost transferată de echipajul de prim ajutor către Spitalul Sf. Maria din Iași”, au precizat medicii.

UPDATE: „În cursul prânzului în UPU a Spitalului de Copii a fost preluată o adolescentă de 17 ani, victimă a unui traumatism prin accident feroviar. Starea pacientei la venire a fost extrem de gravă, a fost intubată şi ventilata mecanic la locul accidentului. Primul bilanţ lezional a relievat un traumatism cranio-cerebral, lacerație hepatică, lacerație pancreatică, hemoperitoneu şi cu un prognostic rezervat din prisma acestor leziuni. Din cele spuse de martorii de la faţa locului am înţeles că tânăra a încercat să sară dintr-un vagon al trenului în altul în timp ce acesta era în mişcară, nefiind însoţită. Nu putem ştii cu exactitate cum s-a produs. Acum este în ATI, s-a instituit tratamentul maximal, urmează să vedem evoluţia şi răspunsul la acest tratament în următoarele zile”, a mai spus dr. Lavinia Ionescu.

UPDATE: Tânăra a ajuns în urmă cu câteva momente la Spitalul Sf. Maria din Iași, fiind transportată cu elicopterul SMURD Iași.

„Pacienta este încă manageriata şi investigată în unitatea de primire urgenţe. Starea ei impune realizarea de manevre în urgenţă şi apoi va fi preluată în secţia ATI”, a declarat dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Sf. Maria din Iaşi.

Adauga un comentariu