Cancan ultimă oră

Feli, revedere emoționantă cu învățătorul ei după 27 de ani. Ce i-a spus dascălul artistei: „De atunci aveai aere de vedetă…” – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Feli revedere emoționantă cu învățătorul ei după 27 de ani. Ce i-a spus dascălul artistei De atunci aveai aere de vedetă... - FOTO VIDEO
Feli este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară

După aproape trei decenii, Feli s-a întors în școala unde a învățat în clasele I – IV și s-a revăzut cu colegii săi, dar și cu domnul care i-a fost învățător. Ce mesaj a avut dascălul pentru artistă.

Feli este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Cântăreața își ține la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ceea ce face, și deseori împărtășește momente din viața ei. De această dată, artista s-a revăzut cu învățătorul ei și a filmat întreg momentul emoționant.

Feli și-a revăzut învățătorul după 27 de ani

Feli s-a întors în școala unde a învățat în clasele I-IV și a depănat amintiri. Artista a mărturisit că domnul care i-a fost învățător este figura ei paternă caldă și plină de iubire și că s-a bucurat enorm de revederea cu dascălul.

„Domnul meu învățător habar nu are (și de emoții nici nu i-am spus) că el e figura mea paternă caldă și plină de iubire. Ceva ce acasă, mică fiind, aș fi vrut să simt mai puternic de la tatăl meu. Un tată care m-a iubit mult… dar mut. ❤

Viața asta chiar îi o surpriză!

M-am revăzut cu domnul Meteș după 27 de ani. Tot așa cald, tot așa bun. De aia l-am iubit noi toți copiii! ❤ „, dezvăluie Feli.

La rândul său, învățătorul își amintește cu drag că artista, încă de mică avea acest dar de a se face plăcută și de a ieși în evidență.

„De atunci aveai aere de vedetă, draga mea, trebuie să recunosc!”, i-a spus învățătorul artistei, mai în glumă mai în serios.

Ce înseamnă pentru Feli fericirea

Într-un interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, Feli a spus ce înseamnă pentru ea fericirea. Artista a mărturisit că tot ce își dorește este să fie liniștită și mereu înconjurată de oameni pe care îi iubește și care o iubesc.

„Pentru mine, fericirea înseamnă să fiu liniștită, să fiu înconjurată de oamenii pe care îi iubesc și care știu să mă iubească pe mine. Pentru mine, fericirea mai înseamnă o viață liniștită, în care eu pot să fiu așa cum sunt acasă, o lume în care lumea nu judecă, o lume în care toată lumea acceptă pe toată lumea și toată lumea înțelege că nu e nimeni mai sus decât altul, că suntem toți la fel și că totul e o armonie”, a declarat Feli.

Adauga un comentariu