Actualitate

Femeie însărcinată și o mamă cu un copil de doi ani, blocate pe munte, la -2 grade, în Neamț

Publicat: 10 oct. 2021
Salvatorii au anunțat că ambele femei aveau probleme și că pe munte temperaturile sunt negative

O femeie însărcinată în opt luni și o mamă cu un copil de doi ani au rămas blocate pe un traseu montan din județul Neamț. Una dintre femei era epuizată, iar cealaltă a făcut un atac de panică, fiind solicitat ajutorul salvamontiștilor.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara în zona Chica Fântânele. Salvamontiștii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportul a două turiste din Iași.

Salvatorii au anunțat că ambele femei aveau probleme și că pe munte temperaturile sunt negative.

„Una este în stare de epuizare și are cu ea un copil de 2 ani iar cealaltă a suferit un atac de panică ea fiind în ultima luna de sarcina. Menționăm că temperatura actuală la acea altitudine este de -2 grade iar la Vf. Toacă de unde coborau tinerele este de -6 grade”, au anunțat reprezentanții Salvamont.

Comentarii
  • Nu sunt sănătoase. Una cu un copil de 2 ani și cealaltă însărcinată în luna a VIII-a se urcă pe munte în condiții meteo nefavorabile?

  • Niste iresponsabile nesimtite. Protectia Copilului si Politia sa se sesizeze si sa le cerceteze pt ca au pus viata copiilor in pericol. Ar trebui sa ia copii, inclusiv la cretina aia gravida sa i-l ia din maternitate .

Adauga un comentariu