International

Femeie opărită intenționat de soț pentru că l-a trezit cu micul dejun la pat

Publicat: 21 ian. 2021
Femeie din Turcia oparita cu apa clocotita de propriul sot
Se pare că bărbatul adesea o umilea, spunându-i că, dacă o omoară, el scapă și nimeni nu-i va simți lipsa

Un bărbat din Turcia şi-a opărit soţia, din cauză că îl trezise cu micul dejun. Ali Aye, de 28 de ani, e acuzat că şi-a opărit intenţionat soţia, în vârstă de numai 23 de ani, pentru că a îndrăznit să-l trezească, aducându-i micul dejun la pat.

Tânăra a ajuns în stare foarte gravă la spital, fiind opărită cu apă clocotită. Incidentul a avut loc în Konya, Turcia. Recent, ea şi-a arătat rănile oribile în public, fotografiile fiind făcute în secţia de Arşi din spital. Agresorul a fost, în cele din urmă, arestat, mai mult pentru că localnicii şi-au exprimat public revolta în legătură cu decizia iniţială de eliberare condiţionată pe cauţiune.

„Am vrut să scap, dar am leşinat de durere”

Rukiye a trecut prin clipe groaznice. În loc să-i fie apeciat gestul romantic, partenerul ei a atacat-o, punându-i viața în pericol.

„Am pregătit totul și apoi am mers să-i spun soțului meu că va lua micul dejun în pat. Era supărat și a cerut să știe de ce l-am trezit și mi-a spus să nu-l deranjez, așa că am început să iau micul dejun cu fiica mea.

A intrat în camera noastră, în continuare nervos, și mi-a spus că are de gând să divorțeze de mine și să obțină custodia fiicei noastre, indiferent de ce am făcut. Mi-a turnat apoi apă clocotită pe gât. Voia să o arunce pe faţa mea, dar m-am întors. Am fugit, tricoul mi se lipise de piele. A aruncat apoi restul de apă clocotită asupra mea, o parte a aterizat pe picioarele fiicei mele, iar restul a ajuns pe şoldul meu.

Am vrut să scap dar am leşinat de durere. Când mi-am revenit, mi-am auzit fiica ţipând; l-am simţit apucându-mă de păr şi trăgându-mă în baie”, a afirmat Rukiye.

Victima, captivă în propria casă

Mai mult, se pare că bărbatul nu avea nici o intenţie de a-şi salva soţia, sunând la ambulanţă. Femeia a profitat de un moment de neatenţie al agresorului, când acesta şi-a sunat tatăl. Atunci a reuşit să iasă în casă şi a mers la un vecin. Acesta a ascuns-o şi apoi a sunat la poliţie.

Din câte se pare, autorităţile voiau să-l elibereze pe cauţiune. Totuşi, decizia nu a fost luată, iar agresorul a rămas în închisoare.

„Nu mi-a venit să cred! Atâta timp cât eliberează, eu și fiica mea suntem în pericol”, a completat tânăra de 23 de ani.

Antecedente violente

Agresorul i-ar fi spus victimei, de mai multe ori că bărbaţii scapă foarte uşor după ce agresează femeile. În ajutorul lui a menţionat inclusiv numele unui bărbat din cartier.

„Uite, vezi, chiar dacă te ucid chiar acum, nimeni nu va fi deranjat”, i-ar fi zis acesta într-o zi, răsfoind ziarul.

Parchetul General a dat un nou ordin, pentru ca suspectul să fie reţinut, în urma plângerii scrise de avocatul victimei. Acuzaţia este de vătămare corporală gravă.

Din câte se pare, în Turcia au loc diverse incidente, ale căror victime sunt femeile și chiar și copiii. Nu doar această femeie i-a căzut victimă propriului soț, fiind opărită de el. Recent, omul de televiziune Adnan Oktar a fost condamnat pentru abuz sexual asupra unor minori si nu numai. Pedeapsa lui este de 1.075 de ani și 3 luni în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu