Cancan ultimă oră

Fericire mare în familia lui Anghel Iordănescu! Fiica lui, Maria, se căsătorește astăzi. Primele imagini de la eveniment

Publicat: 11 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fericire mare în familia lui Anghel Iordănescu Fiica lui Maria se căsătorește astăzi. Primele imagini de la eveniment
Nașul de cununie îi va fi chiar Gigi Becali

Este fericire mare în familia lui Anghel Iordănescu. Astăzi, fiica sa, Maria, se căsătorește cu alesul inimii sale! Au postat și primele imagini de la fericitul eveniment.

Anghel Iordănescu este un tată fericit! Astăzi, Maria, fiica sa, se căsătorește cu alesul inimii sale. Tânăra în vârstă de 25 de ani a ales să spună ”Da!” bărbatului pe care îl iubește. Aceasta a fost cerută în căsătorie anul acesta, în luna mai, în Barcelona. Iar după ce propunerea a fost „pusă pe tavă”, fiica lui Anghel Iordănesc, Maria, alături de bărbatul visurilor sale au început pregătirile de nuntă! Nașul de cununie îi va fi chiar Gigi Becali! Acum, rețelele de socializare abundă în imagini de la fericitul eveniment, una dintre persoanele care postează Instastory-uri fiind chiar Alex Iordănescu, fratele ei.

”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex Iordănescu în dreptul unei imagini. La eveniment, fiica lui Anghel Iordănescu a ales să îmbrace o rochie albă de mireasă, o pereche de mănuși albe, satinate, ținând în mâini un buchet frumos cu flori! Aceasta a ales să aibă trandafiri, care reprezintă un simbol al iubirii.

Când s-a îndrăgostit pentru prima oară fiica lui “Tata Puiu”

„M-am îndrăgostit de foarte mică. Prima iubire a oricărei fete se spune că este tata. Tata pentru mine era exemplu. Prin clasele gimnaziale m-am îndrăgostit, nu ştiu să zic o vârstă. Nu caut modelul tatălui meu. El este special, oricât aş căuta, nu cred că cineva va putea ajunge undeva pe poziţie de egalitate cu tata. Viitorul iubit sper să fie altceva”, a spus Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, în urmă cu mult timp.

Maria Iordănescu a povestit că adoră să primească daruri, în special produse confecționate din pluș.

„Eram copil, eram mici şi eram foarte încântaţi de a ne face ziua doar ca să primim cadouri, bine-înţeles jucării. Când primeam haine nu eram mulţumiţi pentru că nu aveam ce să facem cu ele, că pe alea le cumpăra şi mama. Acum m-aş bucura şi la jucării, având în vedere că în maşină, până de curând, aveam un maimuţoi pus acolo pe bord, la cheia de la maşină am un maimuţoi. Eu sunt foarte pasionată de pluşuri. Am în cameră multe pluşuri”, a mai povestit Maria Iordănescu.

 

Adauga un comentariu