National

Fifor susține că nu se mai dau bani pentru bolnavi și copiii din orfelinate, nu se mai recalculează pensii și nu se mai fac investiții. Toate din cauza lui Iohannis

Publicat: 19 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fifor susține că nu se mai dau bani pentru bolnavi și copiii din orfelinate nu se mai recalculează pensii și nu se mai fac investiții. Toate din cauza lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține că, din cauza președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat Ludovic Orban, „doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional”, România pierde.

„Cel mai grav e că nu se mai pot finanță corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare”, afirmă Fifor, menționând și că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majoră sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructura, nu se poate organiza examenul de rezidențiat.

„Să va spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanță corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare”, afirmă Mihai Fifor, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majoră sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament, că nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructura, nu se poate organiza examenul de rezidențiat.

„Reforma sistemului pentru siguranță cetățeanului a fost oprită. România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet « înghețată » înainte de venirea iernii. Cam așa arată «România normală» în viziunea lui Iohannis! Asta e țara în care vreți să trăiți?! Puteți opri toată această spirală a căderii cu votul vostru din noiembrie!”, mai spune FIfor.

Adauga un comentariu