Cancan ultimă oră

Fiica Andreei Marin, apariție spectaculoasă alături de mama ei. Cum arată Violeta în rochie scurtă

Publicat: 28 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica Andreei Marin apariție spectaculoasă alături de mama ei. Cum arată Violeta în rochie scurtă
Andreea Marin a participat de curând la un eveniment alături de fiica ei Violeta

Așchia nu sare departe de trunchi, spune un proverb, și este perfect valabil în cazul fiicei Andreei Marin. Peste câteva luni, Violeta urmează să împlinească 15 ani și putem spune că i-a moștenit trăsăturile frumoase mamei sale.

Pe zi ce trece, Violeta se transformă într-o adevărată domnișoară, iar de curând a participat la un eveniment alături de mama ei. Îmbrăcată într-o rochie scurtă cu imprimeu floral, la care a accesorizat o pereche de sandale cu toc și o geantă neagră, tânara a atras atenția cu prezența sa. Violeta a moștenit calitățile fizice ale părinților ei, pe care reușește să și le pună în valoare într-un mod delicat, fără a exagera.

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu fiica sa, mărturisind că este foarte mândră de ea.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat vedeta în emisiunea „Vorbește lumea”.

Adauga un comentariu