Actualitate

Fiica Danielei Gyorfi, victimă a bullying-ului. A fost bătută de două eleve, la școală

Publicat: 01 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica Danielei Gyorfi victimă a bullying-ului. A fost bătută de două eleve la școală
Fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal a fost victimă a bullyingului la școală

Maria, fiica Danielei Gyorfi, a fost victimă a bullyingului, la școală, fiind bătută de două eleve, iar odată chiar a avut capul spart. Artista susține că toate aceste violențe au continuat multă vreme până când a decis să-și mute fata la altă școală. Totodată, Daniela Gyorfi își aduce aminte cu tristețe de copilăria ei, deoarece părinții ei au divorțat pe când avea doar 11 ani.

Daniela Gyorfi și partenerul ei, George Tal, sunt părinții unei fetițe de 12 ani, Maria, de care sunt foarte mândri. Din păcate, artista nu mai are liniște de când fiica ei a fost victima bullying-ului la școală, iar micuța a ajuns să fie chiar și agresată fizic de două colege. Daniela Gyorfi a luat măsuri radicale și a mutat-o pe fiica ei la o altă școală. Artista a povestit cu durere chinul prin care a trecut fiica ei, în instituția de învățământ pe care o frecventa.

Fiica Danielei Gyorfi, bătută de două eleve

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de peste 15 ani și, chiar dacă nu sunt căsătoriți, cei doi formează o familie, alături de fiica lor, Maria, în vârstă de 12 ani. Din nefericire, fiica Danielei Gyorfi a trecut printr-o experiență foarte traumatizantă la școală, unde a fost victima bullying-ului din partea colegilor. Situația a devenit atât de gravă, încât fiica vedetei a fost bătută de două colege. De asemenea, altă dată, colegii au împins-o, astfel încât micuța a căzut și și-a spart capul.

Daniela Gyorfi își adoră fiica și ar face orice pentru a o proteja. Atunci când a aflat că fetița ei a fost agresată fizic și a avut nevoie să fie transportată la spital, vedeta s-a înfuriat la culme și a luat măsuri drastice. În cele din urme, arista a intervenit și a decis să o mute pe fiica ei la o altă școală.

„A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa a IV-a la început, la ora de sport, s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau”, a declarat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a avut o copilărie tristă

Daniela Gyorfi a fost marcată în copilărie de divorțul părinților, care s-a produs când ea avea doar 11 ani. Cântăreața nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, dar acest lucru a făcut-o mai puternică. Deși nu a avut parte de sprijinul lui, vedeta și-a iertat părintele și se bucură pentru că mama ei a luat decizia de a divorțat de tatăl ei.

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este. S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții. Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine”, a mai spus artista.

După divorț, tatăl său s-a recăsătorit, iar noua soție nu ar fi acceptat-o pe Daniela.

„Din punctul ăsta de vedere, că n-a putut face mai mult, eu l-am înțeles de ce… Că-l rupea nevastă-sa”, a încheiat Daniela Gyorfi.

Adauga un comentariu