Cancan

Daniela Gyorfi spune că este vegheată de mama ei, care a murit în urmă cu nouă ani

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Gyorfi spune că este vegheată de mama ei care a murit în urmă cu nouă ani
Daniela Gyorfi simte uneori prezența mamei ei care a murit în urmă cu 9 ani

Chiar dacă nu crede în viața de apoi, Daniela Gyorfi spune că simte că este vegheată de mama ei, care a murit cu 9 ani în urmă. Artista îi este recunoscătoare pentru tot ajutorul pe care îl trimite în calea ei. Daniela Gyorfi a suferit enorm când a murit mama ei, după ce a stat la pat o perioadă îndelungată.

Îndrăgita artistă Daniela Gyorfi a declarat recent că sunt momente în care simte ajutorul pe care mama îl trimite în calea ei, chiar dacă au trecut nouă ani de la moartea acesteia.

Daniela Gyorfi, vegheată de mama ei

În urmă cu nouă ani, Daniela Gyorfi traversa cea mai grea perioadă a vieții sale. La vârsta de 62 de ani, Anica Gyorfi, mama sa, s-a stins din viață, după o lungă perioadă petrecută la pat, în urma unui accident banal care i-a secționat măduva. Ziua nefastă va rămâne pentru manelistă una neagră, de care, spune ea, își va aminti mereu, căci nici acum, la aproape un deceniu distanță, dorul și durerea nu au dispărut.

Însă, deși în sufletul ei încă este furtună, Daniela Gyorfi mărturisește că mama sa, de acolo de unde e, cu siguranță o veghează. Artista spune că a ajuns la concluzia că are un înger păzitor în urma experiențelor trăite, pentru că atunci când dă de necaz, imediat în cale îi apare și fericirea.

„N-am visat-o niciodată concret, dar ceea ce pot să spun că e de câte ori am probleme personale am avut o rezolvare până la urmă. Cred că, nu neapărat că de undeva de acolo mă păzește, am preluat acea putere de a merge mai departe. Atunci când mi se închide o ușă, peste o zi sau două simt că se rezolvă”, a declarat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi nu crede în viața de apoi

Cu toate acestea, cântăreață spune că nu crede în viața de apoi. Și aceasta deși, de nouă ani, Daniela Gyorfi nu și-a visat niciodată mama, cu toate că îi simte prezența. În plus ea spune că acest lucru se întâmplă an de an, în preajma zilei când ar trebui să o aniverseze. Iar acesty lucru o întristează și mai mult și o face să creadă că cei care pierd lupta cu viața pe pământ nu ajung într-un loc mai bun, ci rămând doar vii în amintirea celor care i-au iubit.

„Pentru că n-am visat-o niciodată, trebuie să spun, cu părere de rău, că nu cred în viața de apoi și cei care nu mai sunt, nu mai sunt, îi păstrăm doar în sufletul nostru. Din păcate, pe 26 aprilie era ziua ei, era Taur, și îți dai seama că sunt tristă, nu mi-a trecut și niciodată nu o să-mi treacă acest dor și lipsa ei”, a mai menționat manelista.

Privind însă la lecțiile pe care mama sa i le dădea mereu, dar și la omul care este astăzi, Daniela Gyorfi este sigură că cea care a adus-o pe lume este mândră de ea și împăcată de ce a lăsat în urmă.

Adauga un comentariu