Mozaic muzical

Fiica Irinei Loghin urmează tratamente de fertilitate: „Bebelușul se lasă așteptat”

Publicat: 01 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica Irinei Loghin urmează tratamente de fertilitate Bebelușul se lasă așteptat
Irinuca Loghin, fiica Irinei Loghin, urmeaza tratamente de fertilitate

Irinuca, fiica Irinei Loghin, urmează tratamente de fertilitate. Irinuca Iris Cernea a putut fi văzută de multe pe scenă alături de mama sa cu care înregistrează cântece din folclorul românesc, încă din adolescență. Fiica solistei de muzică populară s-a măritat la 40 de ani cu Bogdan Barbu, un coleg de muncă din Târgu-Jiu, care i-a cucerit inima.

Deși cei doi își doresc extrem de tare un copil, acesta se lasă așteptat.

Fiica Irinei Loghin urmează tratamente de fertilitate

Irinuca a apelat la serviciile mai multor medici pentru a rezolva problema și face, mai nou, tratamente de fertilizare ca să rămână anul acesta însărcinată.

„Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănatoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin, la Antena Stars.

Cei doi soți și-au ales și nașul care este nimeni altul decât Paul Surugiu, alias Fuego. „Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, a mai spus Irinuca.

Irina Loghin s-a chinuit și ea să rămână însărcinată

Irina Loghin are doi copii, pe Irinuca şi pe Ciprian Cernea, dar puțini știu cât de mult s-a chinuit artista pentru a putea să-i aducă pe lume. Cântăreața a vorbit despre tratamentele extrem de dureroase pe care le-a urmat. În cele din urmă, artista a reușit să rămână însărcinată și a fost binecuvântată cu doi copii.

“Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, că să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a povestit Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.

La fel ca si mama sa, Irinuca urmează acum tratamente de fertilitate in speranta ca va aduce pe lume un copil pe care si-l doreste extrem de mult.

Adauga un comentariu