Cancan ultimă oră

Fiica Laurei Cosoi a împlinit o lună. Vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre cea mică și surorile ei mai mari

Publicat: 21 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica Laurei Cosoi a împlinit o lună. Vedeta a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre cea mică și surorile ei mai mari
Vedeta a povestit a decurs prima întâlnire dintre cea mică și surorile ei mai mari

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu o lună. Lara, fiica cea mică a vedetei, a împlinit astăzi o lună de când a venit pe lume, iar cu această ocazie, actrița a transmis un mesaj emoționat pe rețelele de socializare. Pe lângă asta, fosta iubită a lui Smiley a povestit și cum a decurs prima întâlnire dintre Lara și surorile ei mai mari, Rita și Vera.

Laura Cosoi este o femeie împlinită fericită. Are 3 fete minunate și un soț iubitor. Actrița este mamă de 3 fete și pare mei împlinită ca niciodată. Este o persoană emotivă și împărtășește mereu clipe unice din viața ei cu fanii de pe rețelele de socializare. Asta s-a întâmplat și azi, când vedeta a postat un mesaj emoționat cu ocazia împlinii a o lună de la nașterea Larei.

Fiica Laurei Cosoi a împlinit o lună

Lara este fiica cea mică a Laurei Cosoi. Aceasta a venit pe lume în urmă cu doar o lună, iar mama ei a ținut să împărtășească acest moment emoționant cu fanii din online. Actrița este topită după cea mică, iar cele mici nu se mai dezlipesc de ea. Vedeta a organizat și o mică petrece cu această ocazie specială, iar Rita și Vera au făcut tort de mere pentru copiii care le-au umplut curtea.

„Azi este o luna de cand Lara a venit in familia noastra! Este uimitor cat de repede trece timpul, iar noi nu ne mai saturam sa ne minunam de miracolul vietii! Curtea este plina de copii, este veselie mare, baloane de sapun, joaca cu apa de la furtun, un tort delicios de mere facut de Rita si de Vera pus la rece gata sa fie savurat langa un suc de mere natural! La multi ani, Lara noastra buna si blanda! Te iubim’’, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Prima întâlnire dintre cele 3 surori

Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a 3-a fiică în urmă cu o lună. Vedeta a povestit pe bloggul personal despre cum a decurs prima întâlnire dintre Lara și cele două surori mai mari, Rita și Vera. Aceasta spune că a fost haos încă de la prima clipă în care fetele și-au văzut surioara. Erau atât de entuziasmate încât țopăiau la propriu prin casă.

„Instantaneu s-a declansat haosul, pentru ca entuziasmul lor a fost la cote extreme. Rita topaia si striga continuu „Lara, Lara!”, Vera sarea in jurul ei si tipa si ea „Ala, Ala”, pentru ca nu-i poate spune inca pe nume. In tot timpul asta intrebarile curgeau la foc automat: nu mai e bebe in burtica?, unde e buricul prin care manca, de ce face Lara intr-un fel sau altul, ce vrea sa zica si multe altele. M-am felicitat ca – mai mult din instinct – am pus-o pe Lara in patut si asa au cunoscut-o prima data. Astfel nu au asociat-o cu mine neaparat, ci au vazut-o ca pe fetita independenta si astfel am putut sa le iau in brate, le-am pupat, iar ele au regasit-o pe mamica lor asa cum o stiau’’, a povestit Laura Cosoi pe bloggul ei.

Adauga un comentariu