Actualitate

Fiica lui Hagi, rol de prințesă într-un film despre Enescu. „Am fost extrem de onorată”

Publicat: 23 sept. 2022
fiica lui Hagi prințesă
Kira Hagi va intyerpreta rolul prințesei Alice Cantacuzino, o figură marcantă de la mijlocul secolului trecut

Kira, fiica lui Gheorghe Hagi, a primit rolul principal, de prințesă, într-un film despre marele compozitor român, George Enescu. Acest proiect important vine după ce tânăra a interpretat rolul Marthei Bibescu în piesa „Martha și George”, pe scena Teatrului Nottara. Nu în ultimul rând, Kira Hagi și-a făcut în urmă cu câteva luni debutul ca prezentatoare de televiziune.

Kira Hagi, fiica fostului mare fotbalist, este o cunoscută actriță de teatru și film, debutul ei având loc în 2014, în filmul „București, te iubesc”. Absolventă a Academiei de Film din New York, fiica lui Gheorghe Hagi are o carieră promițătoare în cinematografie.

Fiica lui Hagi, rol de prințesă într-un film despre Enescu

Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, a anunțat că va interpreta rolul principal feminin în filmul „Enescu – Geniul și Prințesa”. Fiica lui Gheorghe Hagi a primit în acest proiect rolul prințesei Alice Cantacuzino, o figură proeminentă a României de la mijlocul secolului trecut.

Într-o postare pe contul de socializare, Kira Hagi a dezvăluit că tocmai a încheiat filmările pentru acest lungmetraj. Cu toate acestea, pelicula va apărea pe marile ecrane în 2023.

„Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a anunțat actriţa Kira Hagi.

Acest important proiect cinematografic vine după ce Kira Hagi a interpretat rolul Marthei Bibescu în piesa de teatru „Martha și George”, de la Teatrul Nottara. Mai mult, fiica lui Hagi are succes și în televiziune, după ce în urmă cu câteva luni a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool”, la Aleph News. Aici, scopul ei este de a aduce în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară.

Gică Hagi este mândru de fiica sa

Selecționerul Gheorghe Hagi se poate mândri că fiica sa şi-a găsit drumul în viaţă. Astfel, Kira este deja pe picioarele ei şi a ajuns o persoană apreciată în domeniul ei de activitate.

„Întotdeauna mi-au plăcut filmele care au în spate o poveste, o realitate. Acest film este foarte frumos. Puţin cam dur, dar este frumos şi cred că orice film bun are în spate o poveste reală. Este un început bun pentru Kira. Este un film puţin cam dur, emoţional. Felicitări celor care l-au făcut!

Kira este la început și sper să ajungă departe. Mă bucur pentru drumul pe care și l-a ales și o susțin. La Kira e mai simplu, la Ianis e mai greu, dar e bine că le place ceea ce fac. Au profesia lor, trebuie să muncească, să se dedice şi, bineînţeles, vor ajunge departe”, spunea Gheorghe Hagi, în urmă cu ceva timp, după ce a văzut premiera filmului „Între chin și amin”.
Adauga un comentariu