Cancan

Fiica lui Liviu Vârciu a fost operată la ochi! Carmina suferea de miopie

Publicat: 17 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica lui Liviu Vârciu a fost operată la ochi Carmina suferea de miopie
Fiica cea mare a lui Liviu Varciu s-a operat la ochi și nu mai trebuie să poarte ochelari

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a fost operată, însă intervenția a decurs bine. Carmina Maria se confrunta cu dureri mari de cap în ultima vreme din cauza unei probleme oftalmologice. Astfel, tânăra a decis că nu mai e vreme de pierdut și a apelat la ajutorul specialiștilor.

Carmina Maria este fiica cea mare a artistului din relația cu Ami Teiceanu. Și dacă foarte mulți ani, Carmina a stat la Arad cu mama ei, de ceva vreme ea s-a mutat în București, fiind oarecum în grija lui Liviu Vârciu. Tânăra seamănă foarte mult cu tatăl ei și poate și din această cauză între ei izbucnesc adesea unele conflicte. În plus, Liviu Vârciu a devenit din nou tată, de două ori, cu partenera lui de viață Anda Călin.

Fiica lui Liviu Vârciu s-a operat la ochi

Carmina Maria, fata cea mare a lui Vârciu, a suferit recent o intervenție la ochi și astfel nu va mai fi nevoită să poarte ochelari de vedere. Fiica cea mare a artistului suferea de miopie și a fost supusă unei intervenții chirurgicale cu laser. Tânăra s-a arătat bucuroasă și recunoscătoare că a avut acces la această procedură care a scăpat-o de o problemă chinuitoare. Carmina și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare că se simte foarte bine și că a scăpat de ochelarii de vedere.

„Nu mai am nevoie de ochelari, eu purtam ochelari, dar în ultimul timp nu i-am mai purtat că aveam dureri de cap infernale. Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher, mulțumesc Doamne că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația”, a spus Carmina Maria Vârciu.

Potrivit acesteia, intervenția a durat foarte puțin, iar tânăra a fost încântată de eficacitatea operației.

Cum se înțeleg Liviu Vârciu și Carmina Maria

Liviu Vârciu și Carmina Maria, care este acum adult cu acte în regulă, au o relație foarte apropiată tată-fiică. Și totuși, nu același lucru se putea spune în urmă cu câțiva ani, când Carmina Maria locuia cu mama ei. Pe atunci, și Carmina, dar și Ami Teiceanu îi reproșau artistului că nu se implică în creșterea și educarea fiicei lui. Lucrurile s-au schimbat odată ce Carmina a devenit majoră și a venit în București la facultate. Acum, Liviu și Carmina au o relație apropiată, iar artistul este mândru de fiica lui. Ba chiar, ori de câte ori are ocazia vorbește numai în termeni laudativi despre ea.

Carmina este o tânără foarte frumoasă, care seamănă leit cu mama ei, Ami Teiceanu, fost model. Mama Carminei are 41 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Are un corp de invidiat și fiica ei se mândrește cu ea în fața prietenilor. În prezent, Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin, cu care are o fetiță și un băiețel. Totodată, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, are o relație bună cu cei doi frățiori.

Adauga un comentariu