International

Fiica lui Vladimir Putin și soțul ei, expulzați din Olanda. Unde locuiesc acum?

Publicat: 10 mart. 2022
Fiica lui Vladimir Putin, Maria Vorontsova
În 2014, rezidenții olandezi au cerut ca Vorontsova să fie expulzată din țară după ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina

Biografia oficială a lui Vladimir Putin confirmă faptul că el și fosta lui soție au avut două fiice, Maria și Katerina. Dar nici președintele, nici serviciul său de presă nu au dezvăluit vreodată numele complete ale fiicelor sale sau ceva despre viața sau cariera lor. Fetele lui Vladimir putin nu își folosesc numele de familie în public.

Maria Vorontsova este căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen

Cu toate acestea s-a aflat că Maria Vorontsova alias Mariya Vladimirovna Putina, prima fiică a președintelui rus Vladimir Putin născută pe 28 aprilie 1985 este endocrinolog pediatru rus. Maria Vorontsova este căsătorită cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen.

În 2013, locuiau într-un penthouse deasupra celei mai înalte clădiri rezidențiale din Voorschoten din Țările de Jos.

Rezidenții olandezi au cerut ca Vorontsova să fie expulzată din țară

În 2014, rezidenții olandezi au cerut ca Vorontsova să fie expulzată din țară după ce zborul 17 Malaysia Airlines a fost doborât de rebelii pro-ruși în Ucraina.

În 2015, Vorontsova și Faassen s-ar fi întors la Moscova și locuiesc într-un penthouse păzit de pe bulevardul Novinsky, cu vedere la Ambasada SUA, scrie a1.ro.

Maria Vorontsova și soțul ei, Jorrit Faassen, au doi copii, unul născut în 2012, iar celălalt în 2017. Identitatea lor nu a fost dezvăluită, însă președintele rus, Vladimir Putin, a declarat de nenumărate ori că este bunic, însă din păcate nu are timp prea mult să-l petreacă cu nepoții.

Ce spune fiica lui Vladimir Putin despre războiul din Ucraina?

Maria Vorontsova nu a comentat încă despre ce se întâmplă în Ucraina. Cu toate acestea, fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, Elizaveta Pesokva, s-a opus public invaziei Ucrainei de către Rusia, subminându-l pe tatăl ei.Peskova a postat cuvintele „nu războiului” pe un fundal negru în povestea ei de Instagram. Tatăl lui Peskova este purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, care justifică acțiunile Rusiei în fața presei.

 
Adauga un comentariu