Cancan

Fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele. După ce bunica ei a decedat, iar tatăl ei a plecat de acasă, Isabela pare să nu își mai revină

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele. După ce bunica ei a decedat iar tatăl ei a plecat de acasă Isabela pare să nu își mai revină
Fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele, iar mama ei caută să fie alături de aceasta în perioadă grea pe care o traversează

Fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele, iar mama ei caută să îi aline cât poate suferința.

Oana Roman este iubită și apreciată de mulți români, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să atragă un număr mare de fani, care o susțin în orice moment, indiferent de circumstanțe.

Totodată, fiica lui Petre Roman este extrem de implicată și pe platformele de socializare, unde împărtășește cu cei care o urmăresc aproape tot ce se întâmplă în viața sa, inclusiv momentele pozitive și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut și recent.

Fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele

Întrebată cum a reușit Isabela, fiica ei, să se adapteze la întreaga situație grea prin care trece, respectiv lipsa tatălui și pierderea bunicii, Oana Roman a fost sinceră și a oferit un răspuns de-a dreptul sfâșietor. Vedeta a explicat că este foarte greu pentru micuță să facă față acestei perioade, acesta fiind și motivul pentru care a decis să o ducă la terapeut.

„Cum s-a adaptat Isa la toată situația cu pierderea bunicii și cu faptul că tatăl ei nu o caută?”, a întrebat un internaut.

„Cred că oricine își poate imagina că este foarte greu pentru un copil. Fac tot ce îmi stă în putință ca să compensez dar nu reușesc 100%. Isa nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu am găsit încă un terapeut care să reușească să o facă să meargă mai departe. Mă rog la Dumnezeu să își găsească ea puterea și bucuria, căci eu fac realmente tot ce este omenește posibil pentru ea”, a fost răspunsul oferit de Oana Roman.

Marius Elisei nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman

Acum câteva luni, când Mioara Roman a fost înmormântată, oamenii au fost surprinși de absența fostului ei ginere, Marius Elisei. Se pare că relația dintre el și fosta soacră nu era una bună, deoarece Oana Roman a făcut unele dezvăluiri despre acest subiect.

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea.

Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform Spynews.ro.

După toate aceste întâmplări tragice, fiica Oanei Roman trece prin clipe extrem de grele, iar mama ei caută să fie alături de aceasta în perioadă grea pe care o traversează.

Adauga un comentariu