Local

Film de groază într-o comună din Iași! O femeie a alergat pe străzi împreună cu cei șapte copii, după ce soțul ei parcă a înnebunit: „Te omor cu mâinile goale” – EXCLUSIV

Publicat: 07 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Film de groază într-o comună din Iași O femeie a alergat pe străzi împreună cu cei șapte copii după ce soțul ei parcă a înnebunit Te omor cu mâinile goale - EXCLUSIV
Un bărbat în vârstă de 36 de ani, și-a îngrozit soția și cei șapte copii, după o petrecere eșuată la cârciuma din sat, fiind într-o stare avansată de ebrietate

Film de groază în comuna ieșeană Trifești. O femeie a alergat pe străzi împreună cu cei șapte copii, pentru că soțul ei parcă a înnebunit și a început să o amenințe cu moartea. Aceasta l-a crezut pe cuvânt și a vrut să scape cu viață

Un alt caz halucinant în Iași. Un bărbat în vârstă de 36 de ani și-a îngrozit soția și cei șapte copii, după o petrecere eșuată la cârciuma din sat, fiind într-o stare avansată de ebrietate. Acesta a început să o înjure, să o amenințe și să o lovească, până i-a indus o stare de frică din care parcă nu mai putea ieși. Singura soluție a fost să alerge pe străzi până-i pierde urma și găsește un loc unde să rămână în siguranță.

O femeie a alergat pe străzi împreună cu cei șapte copii, după ce soțul ei parcă a înnebunit

Vasilica și Mihai Lungu sunt împreună de 13 ani și au în grijă șapte copii. Patru dintre ei sunt ai lor, iar 3 sunt din prima căsătorie a femeii, fiind o diferență de aproximativ 6 ani între cei doi. Toate sufletele nevinovate merg la școală și la grădiniță și au vârste cuprinse între 8 și 14 ani. În toți acești ani, Mihai când venea acasă sub influența băuturilor alcoolice își descărca nervii pe ea, lovind-o și distrugând bunuri de prin casă, însă niciodată nu a amenințat-o cu moartea.

„La data de 16.02.2022, orele 20:00, inculpatul de 36 ani a pătruns din nou în curtea și locuința numitei, loc de unde fusese evacuat și față de care trebuia să păstreze o distanță de minim 50 metri, conform prevederilor ordinului de protecţie emis în împrejurările sus descrise. În locuinţă se aflau copiii acestora, aflându-se într-o zonă izolată a curții imobilului, desfășurând activități gospodărești.

În contextul în care numita îl ajuta pe fratele mai mic la efectuarea temelor pentru școală, inculpatul a început să exprime nemulțumiri față de modul în care cel din urmă se implica în activitatea şcolară, începând să-i adreseze cuvinte jignitoare pe un ton ridicat, după care l-a lovit o dată cu palma în zona capului. Ca urmare a acestuia fapt, numita a criticat acțiunea lui și l-a avertizat că va sesiza organele de poliție, moment în care acesta a lovit-o cu palmele peste faţă, a prins-o cu mâinile de păr, după care a îmbrâncit-o pe patul din încăpere, aceasta lovindu-se în zona spatelui de marginea de lemn a mobilierului, fiindu-i astfel create suferințe fizice. Pentru a evita să mai fie agresați fizic, numita s-a ridicat de pe pat și s-a îndreptat în grabă spre ieșirea din încăpere cu scopul de a părăsi imobilul.

Deschizând ușa de acces, cei doi minori au constatat că în acel moment în încăpere intenționa să intre, căreia i-au spus să îi însoțească în afara imobilului, întrucât inculpatul se manifesta violent, iar în acele momente alerga spre ei. Desculţi fiind, au părăsit în grabă imobilul, fiind urmăriţi de către inculpatul care le adresa injurii și cuvinte jignitoare, iar pe numita a amenințat-o cu moartea, strigând la aceasta «TE OMOR CU MÂINILE GOALE!!!», creându-i o puternică stare de temere”, au declarat judecătorii.

Soțul Vasilicăi a scăpat cu basmaua curată

Femeia a depus o plângere împotriva bărbatului care i-a provocat o stare de frică accentuată, astfel că a ajuns în fața anchetatorilor ieșeni, deschizându-se un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea ordinelor de protecție. Aceste fapte se pedepsesc cu 3 luni de închisoare sau amendă, însă Mihai a scăpat cu basmaua curată, pentru că Vasilica și-a retras plângerea.

„În baza disp. art. 396 alin. 6 Cod de procedură penală raportat la art. 16 alin. 1 lit. g Cod de procedură penală, cu referire la art. 158 alin. ) şi alin. 2 Cod penal, încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, prev. şi ped. de art. 206 alin. 1 Cod penal, ca urmare a retragerii plângerii prealabile a persoanei vătămate”, mai spun oamenii legii în legătură cu soțul care parcă a înnebunit.

Adauga un comentariu