Titlurile zilei

Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași. „Sunt nedreptățit! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile!… Ai grijă cum te uiți pe temele alea!” – VIDEO VIRAL EXCLUSIV!

Publicat: 03 iun. 2020
Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea după un examen pe un profesor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Sunt nedreptățit Îți tai capul cu acest cuțit de cinci kile... Ai grijă cum te uiți pe temele alea - VIDEO VIRAL EXCLUSIV
Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", din Iași

Filmare de groază cu studentul Cristi-Mădălin Cerbu, care-și amenință cu moartea un profesor, respectiv pe drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. În clip apare studentul Cristi-Mădălin Cerbu cu un cuțit în mână și proferând amenințări groaznice. „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu. Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică, este cadrul didactic căruia îi este destinat teribilul mesaj. În clip, studentul Cristi-Mădălin Cerbu, de la Facultatea de Informatică din Iași, apare cu un cuțit uriaș când îi spune cuvintele de amenințare cu moartea.

Amenințări din partea studentului Cristi-Mădălin Cerbu la adresa profesorului drd. Abel-Albert Policiuc

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași, drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică. În video-ul viral, studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, apare cu un cuțit uriaș, filmându-se când îi spune cuvintele de amenințare.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cristi-Mădălin Cerbu.

Drd. Abel-Albert Policiuc: „Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu”

Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” (BZI) i-au prezentat violentul film profesorului amenințat cu moartea, drd. Abel-Albert Policiuc, care a rămas consternat de cele văzute. Drd. Abel-Albert Policiuc spune că nu își amintește să fi avut conflicte sau nemulțumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenți la cursuri. „Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultății de Informatică din Iași.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a demarat o anchetă internă

În cazul filmului de groază în care studentul Cristi-Mădălin Cerbu îl amenință cu moartea pe drd. Abel-Albert Policiuc, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă.

„Este vorba despre un student al Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Este o anchetă în derulare. Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă și pentru distracție. Filmarea a trimis-o la câțiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor rețele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenților de la Facultatea de Informatică. Mai departe, conducerea de la Facultatea de informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administrație, să se decidă exmatricularea sa. Profesorul amenințat, care este acum la Suceava, a fost informat de caz și urmează să decidă dacă va face plângere penală. Nu se poate tolera așa ceva! Tânărul și-a cerut scuze public și a spus că a fost doar o glumă, însă nu este de tolerat așa ceva!”, au transmis, în exclusivitate sursele reporterilor „BZI” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, va propune exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu, care a filmat amenințarea

Conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică din Iași, va propune exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu care face amenințarea cu moartea. De asemenea, drd. Abel-Albert Policiuc a formulat deja o plângere la Poliție. Decanul Facultății de Informatică din Iași mărturisește că studentul Cristi-Mădălin Cerbu care a adus amenințarea cu moartea i-a trasmis că a vrut să facă „un pamflet”. Tânărul Cristi-Mădălin Cerbu și-a prezentat scuzele către drd. Abel-Albert Policiuc.

„Este studentul nostru, dar nu pot face public numele său din motive lesne de înțeles! Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială. Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare, potrivit Noului Cod penal.
Adauga un comentariu