Titlurile zilei

Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași. „Sunt nedreptățit! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile!… Ai grijă cum te uiți pe temele alea!” – VIDEO VIRAL EXCLUSIV!

Publicat: 03 iun. 2020
Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe doctorandul Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică, a Universității
Filmare de groază cu un student care îl amenință cu moartea, după un examen, pe un profesor de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", din Iași

Filmare de groază cu studentul Cristi-Mădălin Cerbu, care-și amenință cu moartea un profesor, respectiv pe drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. În clip apare studentul Cristi-Mădălin Cerbu cu un cuțit în mână și proferând amenințări groaznice. „Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu. Decanul Facultății de Informatică, conf. univ. dr. Adrian Iftene, a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași. Drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică, este cadrul didactic căruia îi este destinat teribilul mesaj. În clip, studentul Cristi-Mădălin Cerbu, de la Facultatea de Informatică din Iași, apare cu un cuțit uriaș când îi spune cuvintele de amenințare cu moartea.

Amenințări din partea studentului Cristi-Mădălin Cerbu la adresa profesorului drd. Abel-Albert Policiuc

Filmare de groază a unui student care îl amenință cu moartea pe un profesor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași, drd. Abel-Albert Policiuc, de la Facultatea de Informatică. În video-ul viral, studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, apare cu un cuțit uriaș, filmându-se când îi spune cuvintele de amenințare.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cristi-Mădălin Cerbu.

Drd. Abel-Albert Policiuc: „Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu”

Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” (BZI) i-au prezentat violentul film profesorului amenințat cu moartea, drd. Abel-Albert Policiuc, care a rămas consternat de cele văzute. Drd. Abel-Albert Policiuc spune că nu își amintește să fi avut conflicte sau nemulțumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenți la cursuri. „Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultății de Informatică din Iași.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a demarat o anchetă internă

În cazul filmului de groază în care studentul Cristi-Mădălin Cerbu îl amenință cu moartea pe drd. Abel-Albert Policiuc, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă.

„Este vorba despre un student al Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Este o anchetă în derulare. Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă și pentru distracție. Filmarea a trimis-o la câțiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor rețele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenților de la Facultatea de Informatică. Mai departe, conducerea de la Facultatea de informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administrație, să se decidă exmatricularea sa. Profesorul amenințat, care este acum la Suceava, a fost informat de caz și urmează să decidă dacă va face plângere penală. Nu se poate tolera așa ceva! Tânărul și-a cerut scuze public și a spus că a fost doar o glumă, însă nu este de tolerat așa ceva!”, au transmis, în exclusivitate sursele reporterilor „BZI” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, va propune exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu, care a filmat amenințarea

Conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică din Iași, va propune exmatricularea studentului Cristi-Mădălin Cerbu care face amenințarea cu moartea. De asemenea, drd. Abel-Albert Policiuc a formulat deja o plângere la Poliție. Decanul Facultății de Informatică din Iași mărturisește că studentul Cristi-Mădălin Cerbu care a adus amenințarea cu moartea i-a trasmis că a vrut să facă „un pamflet”. Tânărul Cristi-Mădălin Cerbu și-a prezentat scuzele către drd. Abel-Albert Policiuc.

„Este studentul nostru, dar nu pot face public numele său din motive lesne de înțeles! Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială. Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Studentul Facultății de Informatică din Iași, Cristi-Mădălin Cerbu, care a realizat filmul în care face amenințări cu moartea la adresa profesorului Abel-Albert Policiuc, riscă, în eventualitatea în care va fi găsit vinovat, o amendă sau o pedeapsă cuprinsă între trei luni și un an de inchisoare, potrivit Noului Cod penal.

Comentarii
 • E plin Iașul de onaniști frustrați care nu au un covrig in stomac dar se cred mafioți, cateva luni la pușcărie s-au pe arestul IPJ o să-i schimbe percepția despre viață .

 • Este un caz de puscarie clara! Deci omul are intentia aceasta, sa omoare un profesor! Ca si organ de ancheta, eu îl bagam in arest!

 • Asa este, locul astuia este cu 2 statii de tramvai mai sus, undeva pe strada dr. Vicol. Ce cauta astia la facultate? Eu i-as trimite la oi in Balta Brailei! Nu ca as avea ceva cu meseria de cioban.

 • Marea problemă a noastră este că, în acest moment, acest violent individ este liber.
  Probabil că nu este la prima amenințare, lucru care ar trebui cercetat cu individul reținut, ca să nu intimideze. Asta într-un stat normal.

 • Pe de-o parte e căderea dramatică a învățământului din România, care a putut produce asemenea speciemene dezaxate. Fiindcă, cuțâtarul a trecut și printr-un liceu, pe care pretinde că l-a și promovat. Apoi e și foamea-n gât, a onor Universității. Cum așa ?! Simplu, mă uit pe site-ul lor, să văd cum îi admit pe mușchetari. 75% din niște note din liceu + 25 % tot din niște note, din liceu, o formulă… bolmojită. Deci ? Dacă n-au vrut să organizeze admitere, ca oamenii normali, să-și selecteze studenții, pe criterii clare, atunci să mulțumească Cerului că încă n-au fost luați la bătaie de aceștia.

 • Are cineva ceva de zis ? Aștept cu nerăbdare. Acuma n-o să zic că examenul de admitere are și veleități de examen psihiatric, însă ceva, cumva, undeva, ar putea spune. Spre exemplu, s-ar fi diminuat cu mult șansa de a se produce minunea din Târgușor, când cuțâtarul de la Neamț și-a căsăpit colegii, apoi a pus foc la cameră. La o altă facultate, am auzit c-au avut o studentă cerșetoare, la propriu și nu la figurat. La Info îi amenință că le taie capul. Începutul nu-i rău, vreau s-aud și continuarea.

 • Legile il sustin, nu o sa pateasca nimic, toata tara asta frumoasa e locuita de astfel de indivizi ca cel din clip, bine, nu toata, 90%. Plecati din Romania cat mai puteti!

 • Matale poți pleca din România de tot, nu vom resimți nici o pierdere. Însă, întreb altceva. Între a se jelui cetățeanul cu beregata amenințată, și a-și face ordine în propria ogradă, ce ar fi de ales ? Prin a face ordine în propria ogradă nu înțeleg măturat, făcut curat la găini etc. Înțeleg altceva, cum ar fi să umbli la calitatea corpului profesoral, pe de-o parte, și la calitatea studenților, pe de altă parte. Să scoți ruleta și să măsori: ce ai publicat, ce ai cercetat, ce zice lumea despre ce ai publicat. O admitere cu examen scris pentru studenți, ca la mama ei. Mai puține locuri cu taxă, dacă se poate deloc. Și scoaterea porcăriei bologneze, facultate de retarzi, un fel de IP3, și readucerea duratei studiilor la 4, dacă nu chiar la 5 ani, cu licență pe bune. Auuu, ce răcnetul Carpaților se va auzi de-acolo. Știu io niște specimene…

 • @Sabiuta. Tin sa te informez ca acest student a intrat la facultatea de informatica pe baza unei admiteri, anul trecut. Ceea ce apare acum pe site este modul de admitere doar de anul acesta, in care regulile s-au modificat din cauza covid19. Sper ca acum este clar.

 • @Sabiuta. Acest student a fost admis la facutatea de informatica printr-un examen de admitere, anul trecut. Ceea ce apare acum pe site sunt regulile schimbate doar in acest an, din cauza covid 19. Sper ca acum are sens.

 • Policiuc , e un tip extraordinar de corect si cu mult bun simt, ca dealtfel toti profii de la info!! o gramada de copchii de bani gata vor sa fie it-isti fara munca .isi cumpara proiectele si temele sperand mai apoi sa si scoata banii , devin agresivi nu ptr ca au muncit ptr acele teme ci pentru ca au platit pe altii sa le faca. sunt student la info ,am avut si eu unele nelamuriri , am scris profilor si mi-au raspuns la timp au rezolvat totul cu calm si cu bunsimt! ca sa nu mai spun de decan , un om de un calm si un echilibru deosebit ! toate se vor rezolva , noi sa fim sanatosi Hai FII!!

 • ce sa mai umbli la ccalitate , cerbu asta e major , reeducarea se face pe dr vicol , la informatica se face informatica . profii sunt extrem de bime intentionati , pregatiti profeional si seriosi , da nici sa-l ia de cresscut pe cerbu sau alti psihopati. educatia primara se face in familie pana la 12 .. 14 ani deja esti responsabil de faptele tale ,ce urmeaza e de domeniu scolii de corectie sau facultatea de pe vicol , iin cazuri extreme socola. punct .

 • Educatia nu se mai face la scoala ca profesorii sunt legati de maini si de picioare. Sa nu mai tipi la copil sa nu l mai bati. Ca iti sar toti parintii in cap ca le aia atins ingerasul. Nu mai e nici un control. Vin la scoala si injura profesorii. Fac ce vor in plm. Parintii n au nici o treaba si asa ajung copiii lighioane. Bataia era sfanta inainte. Macar stateai in banca ta de frica. Si daca tu ca parinte nu stiai sa ti educi pramatia …ti-o educa profesorul.

 • Bun. Aflu că l-au selectat, el al lor mândru specimen, să și-l țână sănătoși. I se va da pedeapsă, gen 1000 de mătănii zilnice la tabloul lui Cuza, în holul mare, afumarea cu tămâie a tuturor laboratoarelor de info, seara, după terminarea cursurilor și transportarea, timp de un an de zile, a părții vătămate (cu jugulara periclitată), cu ricșa cu tracțiune bipedă, de la domiciliu la Universitate și retur. Case closed 🙂

 • @Sabiuta Ma gandesc ca decanul a fost destul de clar cand a afirmat ca va cere exmatricularea lui si ca astfel de comportament nu este tolerat. Banuiesc ca atunci cand are loc admiterea, nu ai cum sa stii ca studentul X, dupa un an, va ameninta un profesor cu moartea, sa fim seriosi.

 • „Ziarist” repetent hutaNU:
  Abel este cadru didactic asociat, NU Profesor!
  Nici macar asistent titular! Sa se titularizeze intai ca asistent universitar; dar nici asta nu se poate pentru ca NU are doctoratul si, apoi, sa aiba post scos la concurs!… Apoi, cale lunga… asistent universitar titular, lector, conferentiar, profesor! Poate sa iasa la pensie doar lector!…

 • baaaa a…. cat de prost sa fii baaa ???? doamneeee ce prost e asta baaa muie asta mic e un copil cu coșuri care a stat toată viata în casa și acum săracu are alte păreri despre ea, despre viata…… săracu de el are nevoie de o gagică neapărat… da oricum e prost de bubuie

 • da , mai nou orice tanar cu o pregatire solida , muncitor inteligent si serios , cu numeroase premii si competitii de info in palmares , este asteptat cu drag sa se alature corpului didactic al facultatii de info .

 • Abia Decanul este doar Conferentiar si NU Profesor universitar!…
  Grea de insusit ierarhia universitara!
  Daca HutaNU ar fi facut armata, ar fi simtit pe pielea lui, cate zile de arest ar fi facut daca ar fi confundat gradul de general cu al unui capitan!…

 • Păi vinovați sunt si unii profesori din cadrul Facultatii de Informatica Iasi pentru ca le-au permis prea mult, plus cei din Consiliul Facultatii. Vă meritați soarta domnilor care conduceti aceasta Facultate. Imi pare rau sa va spun ca multii dintre ei nu au nicio treaba cu aceasta facultate, dar pacat ca mai sunt dintre studenti extraordinari de buni, cu bun simt, cu cei sapte ani de acasa. Sa vedeti dupa orele 20.00 ce fac in sali de curs, cu aprobarea conducerii facultatii, așa zise activități studentesti. Mai nou au aprobări pe timp de noapte pentru desfasurarea unor activitati studentesti. Vă rugăm domnilor din conducerea acestei prestigioase facultăți trebuie mai multă disciplină și nu numai la această facultate ci la toate facultățile din cadrul Universității. Ce a făcut acest student este de neiertat și trebuie ca cei din conducerea facultatii sa actioneze foarte dur ca astfel de evenimente sa nu se mai intample fata de personalul din cadrul Universitatii.

 • cadru didactic = dascal = profesor in cazul de fata .nu se refera la gradul didactic universitar. e inutil sa te anunt ca dupa un an acest tanar va fi dr . asistent universitar , peste 3 ani lector iar peste 6..7 conf . nu ai cum sa intelegi , nu e ca la fac de socioumane drept si altele unde se calca in picioare toti copii , nepotii si stranepotii lui tudorel iar restul nu mai pot avansa, la info cine poate si face treaba buna avanseaza. asta e . baieti inteligenti , tot respectul ! p.s. comportamentul golanasului de la galati nu se justifica nici macar in fata femeii de serviciu si a celor care fac curat si matura pe copou, nu tine de gradul cadrului didactic pe care l-a agresat , tzine de cei 7 ani deacasa pe care nu i are . EXMATRICULAREA fara dicutie e singura metoda pt a face curat .

 • Exmatricularea! Apoi Italia băiatu dimineața la colț de stradă la selecție de salahori și hamali. Nu uita și cuțitu de 5 kile poate te ajută.

 • Unui „parinte”:
  Habar nu ai! Una e grila de promovare si altele sunt posibilitatile de promovare!
  Daca nu esti in sistem, nu te pronunta! Eu am ajuns Prof.univ.dr.ec. la 41 de ani. Am avut, apoi, colegi care au iesit la pensie asistent universitar dr./lector univ.dr. Sunt niste grile foarte greu de realizat!
  Sa nu fii ca in politica, unde se pricepe toata lumea! Nu te baga daca nu stapanesti zona!

 • tocmai grila de promovare o sa l duca acolo unde merita , cu respectarea procedurilor si a conditiilor. asta e . unde se cauta se cauta , la facultatile de hau hau , unde se baga cei cu frunte ingusta , si normal ca se avanseaza greu , . la info e intai capul . nu te tzine , te apuci de altceva. nu fi ciudo ca asta e dr. a la vreo 26 de ani , si vezi ca mai sunt multi tineri ca el acolo si sunt pe munca lor -.ce sa faci – alta „zona”

 • Sabiuta, „75% din niște note din liceu + 25 % tot din niște note, din liceu, o formulă… bolmojită.”
  Acestea sunt criteriile de anul acesta, din cauza COVID.
  In anii anteriori candidatii au dat teste de admitere (la informatica sau matematica, la alegere).

 • Copilu e din Boston, deci are circumstante ameliorante.
  Ce cutit bai, care 5 kile ? Ca daca ii dadea o basina fugea asta repejor sa o cheme pe ma-sa din Boston sa il de-a in leagan.
  Ei, dar poate o sa ajunga senior enginiir, hastagist si sot care face lucruri misto.

 • Doar pentru faptul ca detine o arma alba de acest fel, ar trebui sa-i atraga o condamnare, chiar fara a lua in considerare amenintarea.

 • gata ai rezolvat problema universului . daca scria phd te simteai si tu mai inteligent . ce inseamna sa fi complexat . exista o ciuda pe IT isti ceva de groaza . toti fugiti de info ca -s aviane si ozneuri acolo. pe urma va roadeti unghiile si caraiti ghebosi si lingusitori . .. cine poate oase roade fratica . bravo lor ca pot sa si inceapa un doctorat la 25 de ani ., ii duce capul asta e. degeaba aruncati cu noroi . cainii latra caravana trece . ps. ptr david .daca era gluma , lua banu si -l trecea . QED

 • PROBABIL O SA-SI CEARA SCUZE PUBLIC SI NU O SA PATEASCA NIMIC. ASA E IN ROMANIA. SI DACA DAI CU MASINA PESTE UN COPIL SI-L FACI BUCATI PE 50M ITI CERI SCUZE SI TE LASA ACASA !!! SUNT CORUPTIA !!!! SUS SMECHERIA!!! TRAIM IN ROMANIA !!! E NORMAL !!!!!

 • Un kakat! Nu e decat un kakat , un prost! La asta l-a dus pe el capul, ca daca avea minte, punea mana pe carte. Uita-te in oglinda prostule si o sa vezi un kkat de prost!

 • Bun, deci pe net exista o petitie ca sa-i acordam „o a doua sansa” pe motiv ca totul a fost un pamflet.

  Pe bune? In primul rand, e la mintea cocosului ca n-a fost nicio gluma si niciun pamflet. Uita-ti-va cat de sincer si de natural pare in videoul cu amenintarea si cat de fortat si scarbit pare in videoul in care isi cere scuze.

  Doi la mana: in momentul in care ai tupeul sa spui chestii ca astea cu atata usurinta tinand un cutit in mana, sa te filmezi si sa trimiti pe net, e CLAR ca ai mai facut asta de zeci de ori inainte, si probabil ca i-a si mers. Din cate stim, asa i-a convins si pe „profesorii lui din liceu” sa-i ia apararea pe facebook.

  Si in ultimul rand, pulalaul asta de 19 ani nici nu era suparat ca profesorul il picase sau ceva, ci doar ca nu ii raspunsese la timp la mailuri. Serios? Cineva iti raspunde greu la mesaje si prima ta solutie e sa ameninti cu cutitul? Pai ce face asta cand mai creste putin si o sa se trezeasca nedreptatit cu adevarat de cineva?

  Cat dr arogant sa fii? Si cat de prost, sa iti imaginezi ca arati „smecher” facand asta? Doar mentalitaea asta de cocalar imputit ar fi fost suficient ca sa merite o pedeapsa serioasa, amenintarea cu moartea e doar cireasa de pe tort.

 • Mai pufulet cu apucaturi de Al Capone cred ca ai vazut prea multe filme .hai ca acum ai dat de naiba cu tot cu maceta ta .Imi e mila de bietii profesori….Indura prea mult pt un salariu mizer.

 • Am urmarit mai devreme acest material video. Totodata, reflecta frustrarea si limbajul de „mahala” de tip huligan folosit in acest material. Cata nesimtire si mizerie din partea acestui borfas si handicapat-psihopat, care sub umbra frustrarii, isi ajusteaza aceasta pozitie, prin a aduce amenitari unui profesor. Astfel, ca si sfat, solicit din partea profesorului respectiv, impreuna cu politia sa ia toate masurile urgente si implicit „exmatricularea” acestui parazit de pe bancile facultatii. Cum este posibil asa ceva!?… Vin toti huligani si nesimtitele care sunt prea doamne in a ocupa un loc, in detrimetrul unor alti studenti care sunt educati si silitori. Derbedeu-huligan….Exmatriculat sa fie!

Adauga un comentariu