Magazin

Finisajul pereților cu fototapet – perfecțiunea pe care ți- o vei dori

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Finisajul pereților cu fototapet - perfecțiunea pe care ți- o vei dori

Dacă în trecut o cameră cu tapet ne ducea cu gândul la motivele florale ale bunicuţelor, la casele vechi, acum tapetul este un mod pretențios de a decora o încăpere. Fototapetul în mod special pare că rupe peisaje din natură și le expune într-un mod cât mai realist pe perete. A devenit din ce în ce mai popular și are și de ce, având în vedere avantajele pe care le aduce și, mai mult decât atât, modul facil și la îndemână de achiziție și aplicare.

Amenajare rapidă

Marele avantaj când vine vorba de tapete pentru perete se referă la schimbarea rapidă pe care o creează. Nu necesită o investiție majoră, iar efectul este unul garantat în sensul în care creează perfecțiune în aspectul pereților. Sunt mascate eficient micile defecte, crăpături, iar iluzia optică ce rezultă plasează tapetul în categoria de idei practice.

Față de alte lucrări complexe de amenajare, de vopsire a pereților, de pictare a acestora spre exemplu, tapetul vine cu o variantă mai facilă și mai rapid de realizat. Poate fi aplicat pe orice tip de perete, din orice încăpere a locuinței, iar datorită varietății de modele pot fi alese acele peisaje, forme și culori predominante care se integrează cel mai bine în decorul dorit.

Minim de efort pentru maximum de confort am putea spune, pentru că tapetul nu necesită întreținere deosebită. Pentru că sunt avantaje în lanț ale acestora, iată și ce trebuie să știe utilizatorii:

Încăperile pot fi imediat folosite după aplicarea tapetului

Față de alte opțiuni ce pot fi alese pentru a schimba imaginea pereților, aplicarea tapetului înseamnă timp mai scurt și posibilitatea de a vă reintra în ritmul cotidian imediat după, fără să fie nevoie de timp de așteptare, de uscare etc.

Asigură finisaj complet

Tapetul îmbracă pereții în forme și culori și rezultă o imagine aproape de perfecțiune. De multe ori nici aplicarea de vopsea lavabilă în straturi multiple nu ajută la mascarea texturii pereților. Cu tapet se poate realiza chiar și mai mult de atât, fiind conturate peisaje deosebite, greu de reprodus în alte moduri – pictură pe perete spre exemplu.

Efect de durată, tapetul sau fototapetul fiind rezistente în timp. Pereții astfel îmbrăcați pot avea același aspect de calitate ani de zile. Nu permite formarea mucegaiului și lasă peretele să respire.

O manieră de a personaliza locul

Se spune că omul sfințește locul, o expresie populară care demonstrează că simțim mereu nevoia de a face lucrurile altfel, deosebite, în încercarea de a ne pune amprenta pe lucrurile pe care le deținem. Aplicarea de tapet sau fototapet poate fi o astfel de metodă de a personaliza spațiul de locuit, de a evada din cotidian, creând un spațiu perfect. Dacă acasă înseamnă refugiul nostru, locul în care ne simțim cel mai bine, atunci merită tot efortul de a îmbrăca pereții elegant.

Fototapetul în mod special este cel care aduce o frântură din peisajele care îți taie răsuflarea. Acestea delectează de fiecare dată, impresionează cu detaliile de prezentare. Este pur și simplu imaginea perfectă imprimată pe peretele camerei.

Tapet și fototapet modern, în opțiuni de la Deco Perete

Pentru cei care își doresc produse de calitate, fototapet modern inspirat din natură, cu peisaje realiste, Deco-Perete.ro este sursa ideală. Vorbim despre un eshop care adună în selecțiile sale modele de lux, fototapet, fototapet vlies, tapet lavabil, floral, de lux și pentru fiecare tip de cameră din orice locuință. Sunt selecții de la mari producători de renume din lume, cu tradiție, din toată Europa.

Prețurile acestora diferă, dar în mod cert vorbim despre accesibilitate, mai ales în raport cu efectul creat și cu multiplele avantaje ale tapetelor sau fototapetelor. Poate fi o alegere când doar un perete să fie îmbrăcat în tapet astfel încât costurile sunt rezonabile.

În completare, dacă vorbim despre iluzii optice și despre perfecțiunea pereților Deco Perete pune la dispoziție și soluții ingenioase precum stickere de perete sau geam, tablouri decorative, oglinzi de perete înrămate și alte produse de acest gen ce aduc frumosul pe pereții casei. Colecțiile Deco Perete se regăsesc online în cadrul paginii oficiale deco-perete.ro.

Adauga un comentariu