Economic Local

Firma de salubritate cumpără un utilaj modern pentru măturatul străzilor

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Firma de salubritate cumpără un utilaj modern pentru măturatul străzilor

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, a finalizat o licitație pentru achiziționarea unui utilaj multifuncțional, ce va fi folosit pentru măturatul stradal. Prevederea bugetară a procedurii este de 275.000 lei, fără TVA, aproape 60.000 de euro. La procedură s-a prezentat o singură societate: Grădinariu Import Export SRL, din București, care s-a încadrat în prevederea bugetară. Comisia de evaluare a stabilit că oferta este conformă din punct de vedere tehnico-financiar.

„Obiectul procedurii îl constituie achiziția unui autovehicul multifuncțional de capacitate mică pentru măturat/curățat trotuare, accesorizat cu echipament pentru măturat stradal cu aspirație și umectare, echipament de deszăpezire, format din plug și sărăriță pentru împrăștiere material antiderapant. Utilaj cu manevrabilitate ușoară datorată șasiului articular, tratament anti-coroziv pentru iarnă”, se arată în caietul de sarcini.

Autovehiculul trebuie să aibă o lungime de 2.900 mm, lățime de 1.200 mm, înălțime de 2.000 mm, masă maximă 1.650 kg, masă remorcabilă 1.500 kg, motorizare industrială cu benzină, viteză maximă 20km/h. Multifuncționalul trebuie să fie nou, fabricație 2019. Termenul de garanție trebuie să fie de minimum 24 luni sau 4.000 ore de funcționare.

Adauga un comentariu